KYC Analist (Medior)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor onze klant, een toonaangevende naam in de bancaire sector, is Levy NL op zoek naar meerdere Medior KYC Analist(en). Heb jij al enige ervaring binnen KYC en ben je op zoek naar een volgende stap binnen dit vakgebied? Dan is dit wellicht een interessante kans voor jou!

Mede door jouw inzet wordt het witwassen van crimineel geld, terrorismefinanciering en corruptie tegengegaan. Alle activiteiten die deze organisatie daarvoor uitvoert zijn samengebracht in een afdeling om de kennis, expertise en krachten optimal te kunnen benutten. Als KYC Analist ben je doorlopend onderdeel van dit ontwikkelende en door voortschrijdende technologie steeds meer geavanceerde proces. Binnen het Know Your Client Centre wordt de onboarding van nieuwe SME klanten (Small and Medium Enterprise) uitgevoerd. Naast het doen van je eigen analyses ondersteum je andere collega's met feedback om elkaar verder te brengen. Met jouw opgedane ervaring ben je ook in staat om de regie over te nemen van de senior KYC in zijn/haar afwezigheid. Met al jouw taken draag je bij aan de kwaliteit van de klantdossiers van de organisatie.

Jouw werkgever heeft niet alleen het doel van de organisatie hoog in het vaandel staan, maar ook persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, inspratie en betrokkenheid van zowel jou als individu als van de afdeling.

Voor het succesvol kunnen uitvoeren van deze rol, je het volgende nodig:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Minimaal 1,5 jaar ervaring binnnen KYC en/of financiele criminaliteit;
  • Je bent klantgericht, analytisch en daarnaast een team player die anderen kunt coachen om verder te komen;
  • Je hebt ervaring in het onderhouden van klantcontact en beschikt hiervoor over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Is jouw interesse in deze rol gewekt? Neem dan direct contact op voor meer informatie en om te sollicteren.

Amanda Kreeft
(see below)

Start date
ASAP
From
Levy Associates Ltd
Published at
02.03.2021
Project ID:
2061089
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register