Crisis Communications officer | Financial Enterprise

NL  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de rol van Crisis Communications Officer bij een grote financiele speler in de markt? Wordt onderdeel van het team dat binnen deze organisatie het aanspreekpunt is voor storingen waaruit klantimpact ontstaat. Een dynamische rol waarbij je de ruimte hebt om het beste uit jezelf te halen en je moet inspelen op het inzicht welke communicatiemiddelen er in de bepaalde tijdslijnen ervoor zorgen dat er kwaliteit wordt geleverd.

Hoe ziet jou werkdag eruit?
Je werkdag begint met een stand-up, er wordt besproken wat er de dag ervoor is opgeleverd, wat het plan is voor de dag en welke hulpvragen er aanwezig zijn. Vervolgens gaan jullie aan de slag met de geprioriteerde User Stories. Refinen, Pokeren, Retrospectives

Je bent net aan de slag met de afronding van één van jouw verbetertrajecten, word je ineens gebeld. STORING! Je schiet direct in de actiemodus en brengt diverse partijen bij elkaar. Ondertussen zorg je ervoor dat zowel de klant als de interne organisatie voortdurend wordt geïnformeerd. Vanwege het belang van deze rol voor de gehele organisatie, is het team hiervoor 24/7 het aanspreekpunt.

In de rol van Crisis Communication Officer ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt oppakken van een storing en communiceren met een grote diversiteit aan stakeholders tijdens crisissituaties. Dit Depending On Experience jij met jouw stevige persoonlijkheid, overtuigingskracht en het impact dat jij overbrengt om mensen in beweiging te krijgen.

Dit ben jij!

  • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring met het bouwen en onderhouden van het team, die betrokken is bij de vorming van nieuwe teams.
  • Iemand die snel processen eigen maakt en proactief in het signaleren van verbeterpunten
  • Positief en durft kritisch te zijn
  • Kennis ene ervaring van scrum/agile werken

Competenties
o Teamspeler/verbindend ingesteld
o Stijlflexibiliteit
o Organisatiesensitiviteit
o Impact (kan mensen overtuigen)
o Positief ingesteld
o Resultaatgericht
o Kandidaat moet bereid zijn om stand by uren te draaien buiten kantooruren
o Goede Communcattieve vaardigheden

Start date
ASAP
From
Levy Associates Ltd
Published at
20.04.2021
Project ID:
2094535
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register