Kwaliteits Manager

Noord-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

De Functie
Een grote klant van ons ondersteunt grote (inter-)nationale en kleinere organisaties en instellingen met een breed Scala aan adviesdiensten op het gebied van ICT. Onze ruim driehonderd medewerkers bieden ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau om het gebruik van informatie en IT te optimaliseren en de effectiviteit ervan verder te verhogen. We zoeken een Senior Manager die de dienstverlening op het gebied van softwarekwaliteit verder kan uitbouwen.

Je geeft leiding aan projecten voor klanten die inzage willen in de kwaliteit van hun softwareprojecten en -producten en de kwaliteit willen verbeteren. Je werkt voor diverse klanten in vrijwel alle marktsegmenten, met een focus op de financiële dienstverlening en de rijksoverheid. Ondanks de diversiteit is er één aspect dat al onze klanten bind: ze verwachten hoogstaande dienstverlening. Je schrijft offertes en zorgt dat je bij je toekomstige klanten onder de aandacht komt.

Samen met je collega's vorm je de top van dit marktsegment. We beheersen daarbij het gehele ontwikkeltraject, van architectuur, ontwerp, bouw, test, implementatie, onderhoud en beheer. We willen hierbij daadwerkelijk verbeteringen voor onze klanten realiseren, waarbij innovatie een belangrijke rol speelt.

Het Profiel
Je hebt een afgeronde academische opleiding in een exacte richting, zoals Informatica of Natuurkunde. Je voelt je thuis in de wereld van de Informatie Technologie en ziet het als een uitdaging om bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het IT landschap bij onze klanten.

Je bent een zelflerende, resultaatgerichte, kritische en ondernemende professional die zich graag verder will ontwikkelen en die geïnteresseerd is in het verder uitbouwen van onze dienstverlening. Analytisch denkvermogen combineer je met goede communicatieve vaardigheden en een hoog kwaliteitsbewustzijn.

Je schrikt niet terug voor de technische en inhoudelijke aspecten van IT, zoals performance testing, source code review en diepgaande analyse van IT infrastructuur. Kennis van programmeertalen als JAVA, .NET, Python, PHP, Delphi en/of Cobol is een pre. Je kan over technische onderwerpen op begrijpelijke wijze rapporteren en bent taalvaardig.

Je kunt me bereiken en je kunt vragen naar Sander van den Bogaard.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
ASAP
Duration
3 months
From
MBA The Hague/Utrecht
Published at
27.01.2012
Project ID:
305168
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register