Database Administrator (DBA)

Noord-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Summary

De Database Administrator (DBA) binnen deze organisatie is verantwoordelijk voor de functionaliteit van alle databases binnen de organisatie. Niet alleen het bewaken en optimaliseren van de database is daarin jouw verantwoordelijkheid, maar ook de procesinrichting in deze positie van groot belang. De organisatie maakt gebruik van ITIL om processen te standaardiseren. Op het gebied van (technische) documentatie ligt nog een grote uitdaging. In deze positie rapporteer je aan de IT Manager.

About role

Als DBA zorg je er voor dat de databases van de organisatie goed gestructureerd zijn. Je richt ze in op een dusdanige manier dat ze aansluiten op de behoeften van de organisatie. Ook onderhoud je de bestaanbare en betrouwbare databases en houd je deze zo goed mogelijk in stand. Je zult in de functie van DBA de gebruikersprocedures handhaven en formuleren, zodat de veiligheid van de gegevens wordt gewaarborgd.
Indien je verbetervoorstellen hebt voor databeheer mag je deze aanpassingen verrichten wanneer het de functionaliteit van de database vergroot. Je bent actief betrokken bij het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van bedrijfsprocessen. Hiervoor zit je veelal in een of meerdere projectteams. Voor deze teams maar ook op andere momenten is het van belang dat je met regelmaat vakinhoudelijke vergaderingen bijwoont en dat je de IT Manager ondersteunt bij het opstellen van het informatieplan en het beoordelen van de volledigheid van gegevens en hoe te handelen als er problemen zijn.

About Candidate

Om in aanmerking te komen voor de positie van Database Administrator voldoe je aan de volgende kenmerken:

  • je hebt een afgeronde Informatica opleiding
  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring als DBA
  • je vindt het leuk om in complexe bedrijfsprocessen te werken en hebt bij voorkeur zelfs ervaring in de logistieke sector
  • kennis en ervaring van Microsoft SQL 2005 en/of 2008
  • kennis van het werken met en analyseren van stored procedures
  • je kan zowel goed zelfstandig als in een team werken
  • je bent communicatief vaardig en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal
About Client

Onze opdrachtgever is een grote logistieke dienstverlener die een business to consumer model. Het is een klantgerichte organisatie waarbij resultaat- en doelgerichtheid belangrijk is. Je werkt binnen deze organisatie voornamelijk in teams en er is ruimte voor creativiteit.

Indien deze functie je aanspreekt stuur dan jouw CV met een indicatie van jouw huidige salarispakket per e-mail, onder vermelding van referentienummer 312230js. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Noordhoff,
Start date
n.a
From
Robert Walters
Published at
01.02.2012
Project ID:
308130
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register