Manufacturing Engineer

Limburg  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een van onze klanten in Noord-Limburg zijn wij op zoek naar een manufacturing engineer. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van een efficiënt en stabiel productie- en assemblageproces. De complexiteit is hoog, zowel wat betreft product als proces. Vanaf het productontwerp (R&D) borg je de eerste effecten op het uiteindelijke assemblageproces: 'Design for Assembly'. Je bent verantwoordelijk voor investeringen in tooling en selecteert samen met Inkoop de juiste leverancier. Je blijft bij je project betrokken bij de implementatie, overdracht naar productie en ook in reguliere fase. Je werkt intensief samen met R&D, productie, logistiek, inkoop en (inter)nationale leveranciers. Tot slot verwachten we van je dat je meewerkt aan het opzetten en doorvoeren van Lean Manufacturing, Six Sigma en Kaizen. Een kennisintensieve fabriek, die complexe producten assembleert in beperkte volumes en garant staat voor snelle marktintroducties.

Je profiel:
Je bent in het bezit van een universitair diploma Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek
Je wilt aan de slag met technisch complexe vraagstukken op het snijvlak van techniek en bedrijfskunde, en je werkt graag in projecten.
Kennis van Lean Manufacturing een pre.
Altijd streven naar verbetering, zichtbare resultaten neerzetten, samenwerken in multidisciplinaire teams, met verschillende culturen zie je als belangrijke voorwaarden in je job
Reizen hangt af van aard en fase van project, maximaal 20 dagen per jaar

Start: Zo snel mogelijk
Duur: 1 jaar (waarna je in dienstverband komt bij de klant).

Paul Ververgaert
Resourcer

Eindhoven office

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
n.a
Duration
1 jaar
From
MBA - Eindhoven
Published at
14.02.2012
Project ID:
316245
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register