Manager Operational Intelligence

Noord-Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een van onze klanten in Eindhoven zijn wij momenteel op zoek naar een manager operational intelligence.

Startdatum:
Duur: 6 maanden
Uren: 36 uur per week

Managementinformatie en dus managementcontrol is voor managers onmisbaar vooral in een shared service omgeving. Zonder kun je geen bedrijf besturen. Het Service Centrum Financieren (SCF) voert administratieve werkzaamheden uit op het terrein van financieringen voor lokale banken. Het SCF stelt hiermee de lokale banken in staat zich te richten op hun kerntaken. Bij het SCF zijn ongeveer 500 FTE werkzaam.

De Afdeling:
De staf afdeling Operational Intelligence heeft als doel zowel het management van het Service Centrum Financieren als het management van de lokale Rabobanken tijdig te voorzien van managementinformatie over de dienstverlening van het Service Centrum Financieren.

Functieomschrijving:
De afdeling Operational Intelligence bestaat momenteel uit 5 medewerkers. Als manager ondersteun je het Management Team bij het nemen en evalueren van beslissingen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het MT en bent in staat trends te signaleren en daarop te anticiperen, je fungeert als een sparring partner voor de MT leden van het Service Centrum Financieren. De managementinformatie bestaat onder andere uit het opstellen van kwartaalrapportages en Balanced Scorecards op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Maar ook uit analyses op de hypothekenportefeuille en het begeleiden van het forecastingsproces zodat de workload matcht met de beschikbare workforce. Daarnaast draag je zorg voor de voorbereiding en biedt je ondersteuning bij het budgetteringsproces. Als Manager lever je een bijdrage aan het beleid van het Service Centrum Financieren.

Functie-eisen:
Voor deze functies moet je beschikken over een afgeronde universitaire of HBO+ opleiding bij voorkeur aangevuld met een Controllers opleiding en relevante managementervaring. Kennis van geautomatiseerde hulpmiddelen zoals Excel is een must. Kennis van bancaire producten en ervaring binnen het vakgebied vormen een pré. Als persoon ben je analytisch, communicatief vaardig en voel je aan wat het management en de organisatie om je heen beweegt. Je hebt overtuigingskracht en je beschikt over een behoorlijke dosis creativiteit.

Bent u geinteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met ons kantoor in Eindhoven.

Paul Ververgaert
Resourcer

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
15-04-2012
Duration
5 maanden
From
MBA - Eindhoven
Published at
23.02.2012
Project ID:
321854
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register