Systeembeheerder (deta)

Zeeland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Ik ben op dit moment op zoek naar een systeembeheerder, die voor de locaties Nederland, Belgie,Frankrijk en Spanje het eerste aanspreekpunt zal zijn.

Locatie: Regio Middelburg

Systeembeheerder ICT (detavast)

In deze uitdagende en afwisselende functie ben je samen met de sr. systeembeheerder het eerste aanspreekpunt (1e lijns support) inzake applicaties en de technische ICT infrastructuur voor de locaties in Nederland, België, Frankrijk en Spanje.

Je geeft vanuit de helpdeskfunctie antwoord op vragen of lost storingen en problemen zelfstandig op. Zonodig worden complexere vragen of storingen aan specialisten doorgegeven (2e en 3e lijns support). Je zorgt voor een tijdige oplossing en je communiceert daarover met de eindgebruiker.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor installaties en upgrades van werkplekken, verleen je ondersteuning bij telefonie en overige aan systeembeheer gerelateerde werkzaamheden.

Taken en verantwoordelijkheden:
oplossen systeemstoringen en incidenten vanuit helpdeskfunctie, zonodig doorzetten naar de interne applicatiebeheerder of de leverancier (2e en 3e lijns) in overleg met de eindgebruiker en leverancier de prioriteit in afwikkeling bepalen van de binnengekomen vragen/problemen installatie van werkplekken, Servers, netwerkapparatuur en randapparatuur en verzorgen van documentatie ondersteunen van eindgebruikers bij gebruik van systeem of applicatie opstellen gebruikersinstructies/handleidingen in overleg met ICT specialisten

Kennis en vaardigheden:
Kennis van PC's, Servers en overige hardware (printers, LAN, WAN en netwerkapparatuur)
Diepgaande kennis van Microsoft Windows Desktop, Server software en AD
Kennis van KA-software (Microsoft Office), email, Internet en beveiligingstoepassingen
Kennis van 3th party applications
Kennis van telefonie/VoiP
Kennis van of het bereid zijn tot het aanleren van dagelijkse systeembeheerdertaken

Het profiel:
Voor deze functie zoeken wij kandidaten die bij voorkeur een MBO opleiding ICT beheer met succes hebben afgerond en enige jaren ervaring hebben als medewerker helpdesk & support ICT, dan wel ervaring hebben als systeembeheerder of engineer ICT.
Daarnaast ben je nauwkeurig, flexibel, stressbestendig, klantgericht, representatief en kun je goed samenwerken. Je beschikt over analytisch denkvermogen en een hoog doorzettingsvermogen.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
ASAP
Duration
3 months
From
MBA - Amsterdam
Published at
17.04.2012
Project ID:
349652
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register