PHP Software Architect - Amsterdam

Noord-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

PHP Software Architect - Amsterdam

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren Software Architect op het gebied van PHP. Specifiek heeft het project waar onze opdrachtgever een architect voor zoekt tot doel om een nieuwe website en ERP Back End te ontwikkelen, op basis waarvan zij de komende jaren de groei door gaat zetten, zowel in termen van volumes als diversiteit.
Als software architect werk je samen met en ondersteun je het development team tijdens het ontwikkelwerk. Daarnaast ben je de schakel met de rest van de organisatie om tot een technische roadmap te komen voor het platform. Daarin zijn schaalbaarheid, flexibiliteit, performance en beschikbaarheid van het grootste belang. Je bent op de hoogte van the latest and the greatest (web?)development technologieen en methodieken, om te kunnen bepalen of en hoe deze kunnen bijdragen aan het succes van de organisatie.
Functie eisen
Aantoonbare ervaring met het technisch ontwerpen van high traffic, high volume, high available, gebruikersvriendelijke (E-commerce) websites, incl. Back End en database.
Enkele jaren aantoonbare ervaring met het programmeren in PHP, het gebruik van frameworks, code standaarden, automatisch testen, etc.
Daarnaast brede, conceptuele kennis van software ontwikkeling in zijn algemeenheid
Goede communicatieve vaardigheden, om de schakel te kunnen zijn tussen business en techniek, alsook om de technische discussie binnen het development team in banen te kunnen leiden.
Kennis van development methodieken, specifiek SCRUM.
Arbeidsvoorwaarden
De kans om bij een jong, dynamisch, snel groeiend Internet bedrijf te werken en daar medebepalend te zijn voor het verdere succes.
Een sleutelpositie in een strategisch project, binnen een gedreven, ervaren development team.
Over het bedrijf
De opdrachtgever is een organisatie dat zich richt op daily online offers en is gevestigd in Amsterdam. Voor leveranciers bieden zij een snel, efficient en flexibel maar gesloten distributiekanaal, waarmee grote volumes kunnen worden verkocht zonder dat prijserosie of channel conflicten optreden. Wegens hun huidige groei en internationalisatie, zijn zij op zoek naar versterking van het team.
Start date
ASAP
Duration
3 months+
(extension possible)
From
Templeton and Partners
Published at
25.04.2012
Project ID:
354050
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register