Prepacker

Noord-Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Prepacker - Netherlands - Prepacker

Introduction
De sector Goodsflow is verantwoordelijk voor de productie van de wafersteppers en scanners alsmede inkoop en logistiek. Binnen Operations vindt het productie-proces plaats van de uiterst geavanceerde machines.

Job Mission
De Pre-packer rapporteert aan de teamleider Volume Productie Engineering. Werkt in een team met 7 collega's, 1 Coordinator 5 prepackers en 1 ondersteuner.

Job Description
Is belast met het pre packing van machines zodat ze op transport kunnen.

Education
Op een veilige manier, gekalibreerde en niet gekalibreerde componenten van systemen schoon te maken, te verpakken, demonteren en locken en dit als voorbereiding voor het definitief verpakken voor transport. Dit alles in een clean room omgeving en regelmatig wijzigende locaties binnen deze cleanroom. Naast de rol prepacker moet een prepacker ook de rol van ondersteuner, runner en sluismedewerker beheersen

Experience
MBO opleiding in technische richting (bij voorkeur Werktuigbouwkunde/Autotechniek)

Personal skills
Prepacker 3: 7 - 10 jaar ervaring

Context of the position
Flexibele werkhouding en persoonlijkheid; Stressbestendig; Zeer secuur kunnen werken (must!); Aantoonbare ervaring/affiniteit met techniek (must!); Gevoel voor veilig werken; Teamplayer; Zelfstandig; Kwaliteitsbewust;

Other Information
Werkzaamheden vinden 100% plaats in de cleanroom. De prepacker werkt in superflex rooster

Templeton are pleased to have been listed in the 2010 Recruiter magazine Fast 50, a ranking of the 50 fastest growing recruitment companies in the UK based on audited figures in Companies House. We were placed 1st out of pure IT Recruitment companies and wish to thank you for contributing to our past, current and future success.

Start date
ASAP
From
Templeton and Partners
Published at
31.05.2012
Project ID:
371230
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register