IT Troubleshooter

Noord-Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

IT Troubleshooter

Introduction
De Twinscan fabriek is verantwoordelijk voor de productie van wafer steppers en scanners. Het gehele productieproces van de meest geavanceerde machines vindt plaats binnen de productie. De Production Engineering afdeling binnen deze sector is verantwoordelijk voor het onderhoud en optimalisatie van de productie-processen en procedures (inclusief het installatie en kwalificatie proces bij de klant locatie) en biedt ondersteuning aan de organisatie.

Job Mission
Ben in de lead als probleemeigenaar om gedreven naar oplossingen te zoeken. Het minimaliseren van de downtime van onze machines is jouw doel, om zo de klanten te verzekeren van premium quality.

Job Description
Als troubleshooter ben jij de spil in het oplossen van technische problemen die door de eerste lijn support niet opgelost zijn. Vanaf dat moment ben jij de eigenaar van het probleem. Deze rol kan je het best vergelijken met die van een projectleider van een heftig kortlopend project. Je bent in staat tot de kern van het probleem te komen met jou kritische kijk op de reeds uitgevoerde analyse. Dan stel je vanuit je netwerk een team samen waarmee je het issue zo snel mogelijk oplost. Jouw kritische technische vragen leidt het team tot de kern van het issue. Als troubleshooter heb je twee opleveringen. Een kwalitatieve containment voor de fabriek om het productieproces zo min mogelijk te verstoren. En je geeft input om het probleem structureel op te lossen om kans op herhaling uit te sluiten.

Education
BSc/MSc technical degree (eg Metrology, Mathematics, Mechanical, Mechatronics, Electronics, (Applied) Physics)

Experience
1. Voor starter:
0-5jr
- Motivatie opsturen waarom je als starter geschikt bent voor deze functie.
- Beschrijving stage.
- Hobby's.
- Nevenactiviteiten (organisatietalent, interesse techniek, )
2. Met ervaring in bedrijfswereld:
+5 jaar
- Motivatie opsturen met beschrijving raakvlak vorige werkervaring.
- Hoe kan hij met niet stabiele omgeving omgaan.

Personal skills
Belangrijke eigenschappen die kandidaat moet hebben:
Technisch geinteresseerd Common sense Tot de kern kunnen komen/niet verliezen in detail/samenvattende skills Teamworker/sociaal onderlegt Organisatorisch vermogen Analytisch vermogen Initiatie nemend/ondernemend/getting things done Communicatief vermogen/speak up Stressbestendig Dit zoekt iemand die wij zoeken: Technische complexiteit Innovatief bedrijf Dynamische werksfeer Carrier mogelijkheden Open werksfeer/geen bureaucratie Mooi product Uitdaging elke dag opnieuw

Templeton are pleased to have been listed in the 2010 Recruiter magazine Fast 50, a ranking of the 50 fastest growing recruitment companies in the UK based on audited figures in Companies House. We were placed 1st out of pure IT Recruitment companies and wish to thank you for contributing to our past, current and future success.

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Templeton and Partners
Published at
18.06.2012
Project ID:
378653
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register