Usoft Ontwikkelaar

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een directe eindklant in Den Haag is Harvey Nash op zoek naar een Usoft Ontwikkelaar.

Een van de centrale onderdelen van de automatisering van de bedrijfsvoering bij de klant wordt gevormd door "BAS" (het Basis Administratie Systeem). BAS is een groot en complexe applicatie, die als spin in het web fungeert voor de meeste regelingen die door de klant worden uitgevoerd.

Er worden senior ontwikkelaars gezocht voor BAS. BAS is ontwikkeld met de USoft ontwikkelomgeving. Naast zeer uitgebreide kennis van, en ervaring met, de toolset van USoft, wordt een goede kennis van, en ervaring met, analyse- en modelleertechnieken verwacht.

Van de senior ontwikkelaars in het BAS-team wordt gevraagd dat zij in staat zijn met een grote mate van zelfstandigheid de gewenste aanpassingen en aanvullingen aan BAS te realiseren. Daarbij is het tegelijkertijd belangrijk dat zij hun eigen werkzaamheden afstemmen met de overige teamleden en anderen binnen de organisatie.

De ontwikkelaars dienen in staat te zijn hun eigen werkpakketten te beheren. Daarbij moeten zij in staat zijn om zelfstandig ontwerpen en schattingen te maken voor de gevraagde werkzaamheden.

Ook is het vereist dat de ontwikkelaars kunnen fungeren als volwaardige gesprekspartners voor business analisten en projectleiders. Zij moeten verder in staat zijn om in samenspraak met vertegenwoordigers van de lijnorganisatie problemen op te lossen.

Een rol als vraagbaak voor business analisten, applicatiebeheerders, projectleiders, technisch beheerders en vertegenwoordigers van de lijnorganisatie, behoort ook tot de werkzaamheden.

Daartoe zoeken we ontwikkelaars die:
Minimaal 10 jaar praktische ervaring met de USoft toolset hebben.
Ruime ervaring hebben met het BAS-systeem.
Gecertificeerd USoft consultant zijn.
In hoge mate zelfstandig kunnen werken.
Analytisch sterk zijn.

Periode: t/m
Standplaats: Den Haag
Inzet: 32-40 uur per week

Start date
1-7-2012
Duration
6 maanden
From
Harvey Nash IT Recruitment Netherlands
Published at
21.06.2012
Project ID:
380863
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register