Freelance MQ/Noord-Holland/asap/6 maanden/€ 80 euro per uur/Nederland

Noord-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Freelance MQ/Noord-Holland/ASAP/6 maanden/80 euro per uur/Nederland

Beste Professional,

Square One is voor een nieuwe klant op zoek naar een MQ specialist. Een MQ professional die ervaring heeft met het installeren en upgraden van MQ alsmede het oplossen van complexe MQ vraagstukken. De betrokken kandidaat moet een team player zijn, in staat om zelfstandig te werken, project ervaring en kennis van ITIL processen hebben, analytisch denkvermogen, flexibel qua werktijden en proactief zijn. Verder verwachten we dat de MQ professional onder druk/stress kan presteren en klantgericht ervaren is.

Criteria
- MQ (versie 5.3 -> 7) en IFSA kennis binnen een WebSphere, Unix (AIX, Solaris), Mainframe, Tandem, Windows en Linux (Suse en RedHat) context.

De geschikte MQ professional heeft ervaring met het oppakken en afhandelen van compliant processen van meerdere MQ gerelateerde verbeterpunten. Dezen kunnen naar voren zijn gekomen tijdens de eerste (onderzoeks)fase van het project.

Indien geinteresseerd verneem ik van graag van je reactie door middel van een CV in Word formaat. Voor meer info neem je contact op met Mario Lemmers van Square One resources.

Bedankt voor je tijd.

mario lemmers - IT consultant - netherlands

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Square One Resources
Published at
26.07.2012
Project ID:
397789
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register