SAP SD/MM Consultant

Noord-Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

SAP SD/MM Consultant - 6 maanden - Nederland - Brabant
SAP, SD, MM, WM, Sales & Distribution, Materials Management, Warehouse Management

Amoria Bond is op zoek naar een SAP SD/MM Consultant. Als SAP SD/MM Consultant ben je verantwoordelijk voor het beheer van gebied bij een grote internationale klant. Je houdt je bezig met het oplossen van issues binnen de logistieke modules.

Verwacht wordt van de ideale kandidaat dat je beschikt over een logistieke achtergrond en een goed gevoel voor logistieke problemen. Kennis van de logistieke modules SAP SD en MM is een vereiste. Daarenboven wordt kennis van SAP WM, PM of CS gezien als een pre! Tevens beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands. Als persoon ben je communicatief vaardig, zelfstandig en sta je stevig in je schoenen. Tevens kun je zowel vasthouden aan je eigen mening/ideeën als flexibel zijn door mee te veren op andermans ideeën.

KEY SKILLS: SAP, SD, MM, WM, Sales & Distribution, Materials Management, Warehouse Management

Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment-/detacheringsbureau en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving&selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Start date
01/01/2013
Duration
6 months
From
Amoria Bond Ltd
Published at
04.12.2012
Project ID:
456709
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register