e-Commerce Specialist (545977)

Helmond  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

De E-Commerce specialist is verantwoordelijk voor de exploitatie van de verschillende E-Commerce platforms waarop Rogon/Dutch Decor actief is. Naast het beheer en het onderhoud van de eigen B2C webshops, beheert, initieert en exploiteert de E-Commerce specialist ook de zogenaamde koppelingen met andere (inter)nationale webshops en platforms. Ook initieert en behartigt hij/zij aanbiedingen op de zogenaamde exclusive platforms, waarop voornamelijk partijen worden aangeboden. E-Commerce kent geen grenzen. Voor Rogon/Dutch Decor ontwikkelt de perfecte kandidaat in eerste instantie een Europees netwerk. De E-Commerce specialist draagt zorg voor contracten, commerciële aanbiedingen, content (consumenten)klantencontat en de logistieke afhandeling van de binnengekomen orders.

De E-Commerce specialist rapporteert aan de Adjunct Directeur / Managing Director en werkt nauw samen met de Sales Manager, de Operationeel Manager, de afdeling Verkoop Binnendienst, de afdeling Logistiek en de inpakafdeling.

De perfecte kandidaat heeft minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare E-Commerce functie en heeft ervaring met consumentengoederen in een online omgeving, beschikt over goede contactuele eigenschappen, legt verbanden en onderhoudt relaties. Tevens beschikt deze over sterke analytische eigenschappen en weet de huidige ontwikkelingen te koppelen aan wensen van de klant. Onze perfecte kandidaat is een commercieel talent die met minimale middelen het maximale rendement uit E-Commerce activiteiten weet te behalen en altijd op zoek is naar verdere online groei. Hij of zij is een relatiemanager, zowel B2B als B2C, is zelfstandig, initiatiefrijk, resultaatgericht en kostenbewust. Hij of zij weet goed om te gaan met een dynamische werkomgeving en weet prioriteiten te stellen.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
InGoedeBanen
Published at
02.04.2013
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
514695
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register