SAP WM MM Consultant

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

SAP WM MM Consultant - Contract - Nederland
SAP, SAP MM, MM, Material Management, SAP WM, WM, Warehouse Management, Nederlands, Engels

Amoria Bond is op zoek naar een SAP WM MM consultants voor een van onze klanten in Nederland. De consultant ontwikkelt, plant en bouwt op gestructureerde wijze SAP-programmatuur waarbij je verantwoordelijk bent voor de vertaling van functionele en/of technische specificaties, inclusief de toetsing, naar de technische realisatie. Daarnaast ben je betrokken bij vastgestelde planning en budget programmaspecificaties (scenario's) en beheer en onderhoud je SAP-programmatuur in beheerde SAP-omgevingen.

De rol zal zo spoedig mogelijk beginnen en tot minimaal eind van het jaar lopen met een goede kans op verlenging. De rol is gebaseerd in Den Haag en het maximum tarief is 500 euro per dag. Dit omdat er met name wordt gezocht naar een medior rol, maar iedereen is vrij om te reageren natuurlijk!

KEY SKILLS: SAP, SAP MM, MM, Material Management, SAP WM, WM, Warehouse Management, Nederlands, Engels

Wij bieden een zeer interessante positie bij een key klant van ons. Geïnteresseerd? Zend zo spoedig mogelijk een CV!

Amoria Bond is een onafhankelijk Recruitment Bureau en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving- & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoelt om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Start date
01/05/2013
Duration
35 weeks
From
Amoria Bond Ltd
Published at
04.04.2013
Project ID:
515809
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register