Systeembeheerder

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

De Systeembeheerder
De Systeembeheerder heeft een ruime ervaring op het gebied van ICT, HBO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring als systeembeheerder.

Functiebeschrijving Systeembeheerder
Elke functieomschrijving van een Systeembeheerder kan anders zijn, dus onderstaande informatie dient meer als richtlijn. Een Systeembeheerder is continue bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de ICT-dienstverlening. De Systeembeheerder heeft (goede) beheerkennis van verschillende deelgebieden: Active Directory, Exchange, VMWare, Citrix, SSL, TCP/IP, DHCP, DNS en VPN. De Systeembeheerder beschikt over vaardigheden om de helpdesk aan te sturen en indien nodig te ondersteunen. Een Systeembeheerder kan een technische oplossing bieden voor elke vraag vanuit de organisatie, en zorgt dat deze aansluit op de huidige infrastructuur.

Systeembeheerder hoofdwerkzaamheden
Een systeembeheerder kan projecten leiden, operationele planning coördineren, SLA's opstellen en bewaken, ICT infrastructuren ontwerpen en vraagstukken op het gebied van ICT beantwoorden. Systeembeheerder van de 2e en 3e lijns helpdesk.

Profiel Systeembeheerder
De Systeembeheerder heeft een IT-achtergrond met een aantoonbaar HBO-niveau. In bezit van diverse Microsoft certificaten, een ruime kennis van Servers en goede communicatieve vaardigheden. Veelal is 5 jaar ervaring het minimum. De Systeembeheerder kan inspelen op vragen vanuit de organisatie door middel van ICT oplossingen. Ervaring met WAN en LAN omgevingen is erg van belang voor een Systeembeheerder.

Daarnaast is een gedegen kennis van de verschillende besturingssystemen zoals o.a. Windows, VMware, Active Directory, Serverinpassing, Citrix, Security patch applicaties, en SCCM een pré. Een goede kennis van netwerken zoals (S)FTP, HTTP, Exchange, SMTP en POP3 zijn van belang voor een Systeembeheerder. Een Systeembeheerder dient kennis te hebben van WLAN, Webserver-omgevingen en Endpoint Security. Ook dient de Systeembeheerder vertrouwd te zijn met werken volgens ITIL-processen en projectmatig werken (afgeleid van PRINCEII).

Competenties
De Systeembeheerder is communicatief vaardig naar zijn klanten, collega's en leveranciers in spraak en in schrift. Belangrijke waarden binnen het team zijn openheid, eerlijkheid en inzet. Daarnaast zijn de volgende competenties belangrijk voor de functie van de Systeembeheerder:

Klantgerichtheid
Samenwerkingsgerichtheid
Planning & Organisatie
Risicobewustzijn
Analytisch denken
Stressbestendigheid

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
ASAP
Duration
5 months
From
MBA - Amsterdam
Published at
16.05.2013
Project ID:
537291
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register