IT Beheerder

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een klant in Rotterdam ben ik op zoek naar een IT Beheerder (Fulltime: 36 uur per week). De klant biedt standaard een 13e maand en 4x9 werken is mogelijk.

Functie-inhoud:
U bent werkzaam binnen de dienst instandhouding van het desktopteam, dat onderdeel is van de afdeling IT Operations. U beheert samen met een aantal collega's de Windows OTAP-omgeving, draagt zorg voor de correcte distributie van software organisatie breed en bent verantwoordelijk voor de correcte werking van bijna 12.000 werkplekken. Naast de genoemde beheertaken, loopt u mee in (3e lijn) stand-by diensten en wordt u betrokken bij verdere technische en organisatorische innovatie van de werkplek-omgeving.

Functie-eisen:
U heeft een opleiding minimaal op MBO-niveau (HBO is een pré) inclusief een MCP-certificaat. Tevens heeft u minimaal twee jaar praktijk ervaring met werkplek beheer onder Windows XP (32 bits) en Windows 7 (64 bits), Microsoft SCCM, Server (2003R2/2008R2), Active Directory, Scripting (VB/Powershell), WSUS en gebruik van Altiris en VMware. Verder beschikt u over een goede mondelinge en schriftelijke communicatie in Nederlands en Engels. Daarnaast bent u analytisch en nauwkeurig ingesteld. U bent een teamwerker en kunt goed onder tijdsdruk presteren. U bent in staat om kennis begrijpelijk aan andere over te dragen, zowel mondeling als schriftelijk en heeft een proactieve instelling. SCCM 2012 kennis is een grote pre.

Mocht u per direct beschikbaar zijn en interesse hebben in deze job, dan hoor ik dat graag!

Christian Ensing

Michael Bailey Associates (MBA)

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
ASAP
Duration
Permanent
From
MBA - Amsterdam
Published at
12.11.2013
Project ID:
626040
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register