Software engineer SCADA

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Functie
Jij maakt als Engineer technische automatisering binnen de divisie Mobility & Logistics deel uit van een projectteam voor het realiseren van automatiseringsprojecten in de mobiliteits branche (sluizen, bruggen, tunnels en hoofdwegennet). Je werkt mee in projectteams om de eindoplossing voor de klant te maken en deze uiteindelijk bij de eindklant op de site in bedrijf te stellen. Afhankelijk van kennis, kunde en ervaring ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de engineeringactiviteiten van een specifiek deel van het project.

Verantwoordelijkheden
* op basis van eisen het maken van voorontwerp, detailontwerp en uitvoeringsontwerp inclusief het schrijven van documentatie;
* vertalen van uitvoeringsontwerp naar implementatie;
* software modules implementeren in PLC(S7) en SCADA (WinCC-OA);
* afnames met externe leveranciers, inbedrijfstelling bij eindklant en leveren van nazorg.
Wij vragen
* afgeronde MBO+/HBO of WO opleiding op het gebied van Elektrotechniek of Industriële Automatisering (of gelijkwaardig);
* minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van technische automatisering is een pre;
* kennis van PLC en SCADA (bij voorkeur S7, WinCC/PCS7/PVSS);
* kennis van automatisering van tunneltechnische- en/of verkeerinstallaties is een pre;
* kennis van CCTV, Audio, Bediening&Besturing, Failsafe PLC's, netwerken is een pre.

Wat bieden wij
Wij bieden een Full time BAAN (part time mogelijk tot 32 uur) in een informele en professionele werkomgeving met veel ruimte jezelf te ontwikkelen. Je werkt bij een afdeling die zich focust op de nieuwste technieken in en op snelwegen, steden, tunnels en water infrastructuur.

Over ons
De organisatie is actief in de sectoren Energy, Industry, Healthcare en Infrastructure & Cities. Wij hebben een zeer breed spectrum van producten en systemen en leveren innovatieve technologieën, diensten en oplossingen op maat.
In onze projecten ben je niet alen bezig met puur automatisering, je bent bezig om een compleet systeem neer te zetten. Dit betekent dat je nauw moet samenwerken met andere installaties zoals bijvoorbeeld brandblus, ventilatie, audio en CCTV etc. Over de schutting kijken, samenwerken met andere disciplines en proberen een helikopter view te krijgen en te behouden van het gehele systeem zijn bijkomende uitdagingen van het werk. Dit Depending On Experience je samen met collega's uit een relatief jonge afdeling waar mensen een drive hebben om nieuwe dingen te proberen en tevens iets goeds en moois op te leveren aan de eindklant.
De divisie Mobility & Logistics binnen de sector Infrastructure & Cities bundelt alle verkeers-, transport- en logistieke activiteiten. Bijvoorbeeld: geïntegreerd verkeersmanagement om de verkeersdoorstroming van de snelweg tot in de parkeergarage te bevorderen, verkeersoplossingen voor bediening/besturing van tunnels en denk ook aan installaties voor het geautomatiseerd bedienen van sluizen en bruggen.

Bent u geinteresseerd in bijgaande functie, reageer dan binnen 2 werkdagen met een korte motivatie en een recent CV in Word format.

Elisabeth Lips
Resourcer

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
ASAP
Duration
6 months +
(extension possible)
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
21.01.2014
Project ID:
653490
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register