IT Specialist Jobscheduling (RACI)

Brussel  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Job Title IT Specialist Jobscheduling

Department/Location IT/Brussels
Reports to (title) Operations Manager
Position Location Brussels

MISSIE
Een IT Specialist Jobscheduling staat in voor het ontwerpen, optimaliseren en automatiseren van productieplanningen door het bieden van moderne, flexibele oplossingen volgens afgesproken timelines ten einde de core business processen van de organisatie en de operationele activiteiten te ondersteunen in lijn met de business noden en kwaliteitsvereisten.
De IT Specialist Jobscheduling is, naast het ontwikkelen van de job schedules, ook verantwoordelijk voor het verzamelen, integreren, kritisch bekijken en analyseren van gegevens en deze toetsen aan de behoeften van de klant, voorgestelde projecten en systeemvereisten.
Verder is hij/zij verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van de Jobscheduling governance op een kost efficiente manier zodat deze de business processen ondersteunen en in lijn blijven met functionele en technische evoluties.

TAKENLIJST
De takenlijst van een IT specialist Jobscheduling kan zowel Analyse taken als Jobscheduling taken omvatten.

Als Specialist Jobscheduler:
is hij/zij verantwoordelijk voor het leveren van input die zal leiden tot de correcte opzet van een governance model in Job scheduling
Hij/zij is verantwoordelijk voor de haalbaarheid van vooropgestelde oplossingen met de nodige aandacht voor kwaliteit, kost en strategische visie binnen het domein van Jobscheduling.
Hij/zij is verantwoordelijk voor het opleveren van een werkstructuur, RACI model, processen (ex. New job scheduling, monitoring, suspend, ) en Methology (ex. Naming conventions, preferred development language, in samenspraak met de operations manager en Performance Office.
Onersteuning bij de implementatie plannen, de test scenario's en testing, en de handover naar productie.
Doordat hij/zij in staat is workshops te faciliteren die buiten het standaard omgeving van zijn domein gaat, is hij/zij in staat een goede oplossing voor te stellen voor de business noden.
Hij/zij verzekert de kwalitatieve handover naar de run organisatie.

Als Analyst Jobscheduling:
Er wordt verwacht dat hij/zij niets "for granted" aanneemt, hij/zij is de persoon die zal challengen, kritsche vragen stellen, faciliteren, ondersteuning bieden om zo te komen tot operational excellence en lean processes.
Van elkeen wordt verwacht te kunnen functioneren in een gestructureerde projectomgeving en zijn eigen werklast in te schatten en bewaken ten einde zijn opdracht volgens het afgesproken plan uit te voeren.

Business Analyse Functionele Analyse Technische Analyse
Autonoom faciliteren van proces workshop(s) Vertaling van business requirements in applicatieve en functionele noden Verantwoordelijk voor het technisch design en het ontwikkelen van de job scheduling
De vertaling maken van business objectieven naar operationele processen, inclusief uittekenen van de nieuwe/vernieuwde processen Evaluatie maken van de haalbaarheid van vooropgestelde oplossingen met de nodige aandacht voor kwaliteit, kost en de aangeleverde strategische visie van de applicaties.
Evaluatie maken van de technische haalbaarheid van vooropgestelde oplossingen met de nodige aandacht voor kwaliteit, kost en de aangeleverde strategische visie van de applicaties.

Opleveren van documenten waarin business analyses voor verbeteringen aan de bedrijfs- en operationele processen worden beschreven. Business requirementents worden afgetoetst tot het gevalideerde business requirements, processen en RACI's zijn. Opleveren van documenten waarin impact en functionele analyses voor verbeteringen aan de bedrijfs- en operationele processen worden beschreven ten einde de ontwikkelaars in staat te stellen de oplossing te bouwen volgens de geldende standaarden. Opleveren van technische analyse documenten voor verbeteringen aan de bedrijfs- en operationele processen worden beschreven ten einde de ontwikkelaars in staat te stellen de oplossing te bouwen volgens de geldende standaarden.
Een gedegen change management hanteren: documenteren, controleren en goedkeuren van aanpak. Een gedegen change management hanteren: documenteren, controleren en goedkeuren van aanpak van code development. Zowel in project modus als in support modus. Een gedegen change management hanteren: documenteren, controleren en goedkeuren van aanpak en code development. Zowel in project modus als in support modus.
Verantwoordelijk voor ondersteuning te bieden bij het uitwerken van business cases

Coachen en ondersteunen van de functionele analisten met hun analysewerk. Validatie testen van systeem integratie testen uitvoeren Ondersteunen van de gebruikers bij het uitvoeren van de gebruikers acceptatie testen ten einde de testen en het opsporen van de oorzaak van problemen vlot te laten verlopen.
Zorg dragen voor een kwalitatieve handover naar de run organisatie: "Operations" team. Zorg dragen voor een kwalitatieve handover naar de run organisatie. Zorg dragen voor een kwalitatieve handover naar de run organisatie.

De Specialist Jobscheduling voert zijn taken autonoom uit en dit in meerdere business processen of meerdere applicatie domeinen.

BACKGROUND
KENNIS/ERVARING
* Masterdiploma (bij voorkeur in Informatie Technology) of gelijkgesteld door ervaring;
* Minstens 8 jaar ervaring in Jobscheduling waarvan 3 jaar als specialist in het betreffende toepassingsgebied;
* Zelfstandig kunnen werken in een snel evoluerende omgeving en krappe deadlines halen;
* Coaching skills.
* Excellent analytisch vermogen
* Sterk gemotiveerde teamplayer;
* U kan een goede relatie opbouwen met uw stakeholders
* U bent resultaat gedreven.
* PHP
* Redwood/Cronacle

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Paribus Global Limited
Published at
29.01.2014
Project ID:
657403
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register