Specialist Ouderengeneeskunde (728015)

Amersfoort  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

The Care factory is per direct op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde

De vacature specialist ouderengeneeskunde is voor 24- 36 uur per week.

Arbeids- voorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Het salaris voor de functie specialist ouderengeneeskunde is ingeschaald in FWG 70.

in de regio Amersfoort.

De vacature is ingeschaald in FWG 70 conform cao VVT. Als specialist ouderengeneeskunde levert u behandeling aan kwetsbare ouderen zowel intra- als extramuraal.

De zorginstelling biedt op meerdere locaties in de regio Amersfoort verschillende vormen van (verpleeghuis)zorg. Iedere locatie heeft haar eigen identiteit.. Het verzorgingshuis waarvoor we op zoek zijn naar een specialist ouderengeneeskunde, is erop uit om een veilige en goede leefomgeving te bieden aan ouderen in combinatie met een prettige en stimulerende werkomgeving voor de medewerkers. In het verzorgingshuis wonen 150 intramurale cliënten aan wie zowel verzorgingshuis- (30 cliënten) als verpleeghuiszorg (120 cliënten) geleverd wordt. Tevens leveren zij extramurale zorg in de gehele gemeente, waaronder 98 aanleunwoningen en 16 serviceflats.

 

Als specialist ouderengeneeskunde maakt u onderdeel  uit van een gemotiveerd en betrokken team waar collegialiteit en enthousiasme voorop staan. Er wordt gewerkt in een team van vier specialisten ouderengeneeskunde, twee AIOS, diverse andere behandelaars en met ondersteuning door een medisch secretariaat.

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
The Care Factory
Published at
12.03.2014
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
678115
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register