Freelance .net Developer

Antwerpen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

We zoeken een freelance developer voor een periode van 3 maanden (april - juni) ter overbrugging van de periode waarin we op zoek zijn naar een developer voor een vast dienstverband. Een freelance-samenwerking na de 3 maanden is bespreekbaar.

Jobomschrijving
Je werkt mee aan lopende projecten, waarbij je vanuit duidelijk uitgeschreven requirements snel conclusies trekt en beslissingen neemt om binnen time, scope en budget de juiste oplossing uit te werken. Je werkt zelfstandig in een omgeving van grote activiteit en verandering, maar staat er niet alleen voor: je kunt terugvallen op de steun van een team ervaren developers die de projecten waar je aan meewerkt door en door kennen.

Wat verwachten we van jou?
  • Je deelt ons geloof om met digitale communicatie mensen en hun doelen dichter bij elkaar te brengen.
  • Je kunt je vinden in deze note to inspire van Simon Sinek: “Those who believe what we believe offer their blood, sweat and tears. Those who don't believe what we believe demand more money or glory.”
  • Je bent een specialist in .NET en hebt kennis van HTML/CSS, Javascript/jQuery, SQL en de veiligheidsprincipes van OWASP. Ervaring met Webforms is een must, met MVC een dikke plus. Je voelt aan wat de belangrijkste features zijn om de doelen van klanten te realiseren en ziet hoe wat jij bouwt, getest wordt. Je laat je licht schijnen over problemen, waardoor voor de hand liggende oplossingen zichtbaar worden.
  • Propere, overzichtelijke en performante .net en SQL-code schrijven is voor jou vanzelfsprekend.


  • Wat we jou te bieden hebben?
  • Aansluiting bij een beetje gek, lief, betrokken en van duurzaam ondernemen doordrongen team.
  • Een trendy werkplek in een ruime loft op ’t Zuid, in ‘t Stad, voorheen het atelier van Panamarenko.
  • Een marktconform salaris waarin je kunt groeien door anciënniteit, onkostenvergoeding, fietsvergoeding, opleidingsbudget, abonnement gsm, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en collectieve schouderklopjes …


  • Wil jij die uitdaging en groei aangaan?

    Vertel dan aan Steven Lemmens waarom je hiervoor elke morgen je bed wilt uitkomen.

    Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

    ---
    Over Marbles
    Marbles helpt mensen binnen ondernemingen en non-profitorganisaties om met digitale communicatie hun doelen en die van hun doelpubliek bij elkaar te brengen. Dat doen ze door vanuit de pijlers strategie (waarom), vorm (hoe) en inhoud (wat) prioriteiten ?te ?stellen en de keuzes ?te ?maken?, die voor elke euro van hun budget maximaal rendement uit hun digitale communicatie halen. Digitaal communicatiebureau Marbles komt voort uit het webbureau WEBS Internet Solutions, in 2001 opgericht door Pieter Brat en Tom Herrijgers. Niet gewoon een voortzetting onder een andere naam. Het verschil? "De grootste verschuiving die door het internet plaatsvindt, is die van organisatie- en productgericht denken naar klantgericht denken. Dat geldt ook voor onszelf. Dat denkproces is nu het uitgangspunt voor elke samenwerking met klanten. We helpen ze door de bomen het bos zien, prioriteiten stellen en keuzes maken om hun doelen en die van hun klanten dichter bij elkaar te brengen. Zo gebruiken we het web om de wereld menselijker te maken." Op weg naar Marbles nam WEBS in 2012 De Webfabriek over, bundelden in 2013 de krachten met content strateeg Mischa Verheijden en nam in 2014 Wasabi (gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale stratgieën vertrekkend vanuit de doelgroep van klanten) over. Het team van Marbles, dat nu uit 17 mensen bestaat, heeft haar hoofdkwartier in de IJzerenpoortkaai 3 in Antwerpen.
    Start date
    ASAP
    Duration
    3 maanden
    From
    Marbles
    Published at
    14.03.2014
    Contact person:
    Freelancer Map
    Project ID:
    679511
    Contract type
    Freelance
    To apply to this project you must log in.
    Register