Klinisch Psycholoog (781509)

Zuid Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Klinisch psycholoog 

Voor een centrum voor behandeling van forensisch psychiatrische patiënten, bestaande uit een TBS kliniek, een resocialisatiecentrum, transmurale voorzieningen, poli- en dagbehandelingsklinieken op diverse locaties zoeken we een klinisch psycholoog /psychotherapeut.

Wij hebben de ambitie om Topzorg te leveren volgens de modernste klinische en wetenschappelijke inzichten. Onze organisatie is hierdoor dynamisch en inspirerend. De voornaamste doelstellingen zijn resocialisatie en het voorkomen van recidive. Werken bij de Kijvelanden betekent functioneren in het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging.Wij zijn op zoek naar een ervaren:

Psycholoog

Voor 32 / 36 uur per week                          

De belangrijkste taken: Als psycholoog werkt u in de kliniek in als behandelaar. Behandeling gebeurt in beginsel groepsgewijs en vanuit het cognitief-gedragstherapeutisch referentiekader. Op indicatie voert u individuele psychotherapeutische behandelingen uit. In dit kader bent u voorzitter van het indicatie-overleg.

Omdat u fungeert als een inhoudelijke schakel tussen de behandelafdelingen en het psychotherapeutisch behandelaanbod, wordt van u verwacht dat u aan divers overleg deelneemt. Ook bestaat de mogelijkheid om systeemtherapie te verrichten. U levert een aandeel in de opleiding tot klinische psycholoog of psychotherapeut en eventueel in de opleiding tot GZ-psycholoog door middel van supervisie en werkbegeleiding.

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
The Care Factory
Published at
15.03.2014
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
680190
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register