Gestructureerde ervaren Groepsleerkracht VSO/ZMOK (787157)

Zuid Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Gestructureerde ervaren Groepsleerkracht  VSO/ZMOK

Wij zijn een school met autistische kinderen en zoeken iemand die hier elke dag mee aan de slag wil.  U geeft alle vakken en beschikt over een PABO diploma.

Heeft u interesse? Reageer dan zo snel mogelijk.

De VSO-afdeling verzorgt onderwijs aan leerlingen met een autismespectrumstoornis in de middelbare schoolleeftijd. De leerlingen kunnen er de leerweg praktijkonderwijs of de basis/kaderberoepsgerichte leerweg volgen.

Veilig, gestructureerd, overzichtelijk

Ons onderwijs is afgestemd op de behoeften van leerlingen met een autismespectrumstoornis. Structuur en overzichtelijkheid staan centraal in de aanpak. Op een reguliere middelbare school wisselen de leerlingen vaak ieder uur van lokaal en van leerkracht.

Onze leerlingen hebben een vaste groep met maximaal 10 leerlingen, een vast lokaal en een vaste groepsleerkracht. Voor de praktijklessen zijn vakdocenten aanwezig.

Zelfstandigheid:De We richten ons op een optimale ontwikkeling van de leerlingen op cognitief en sociaal-emotioneel gebied. Wij hebben als taak de leerlingen voor te bereiden op een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij, waar zij zich op een prettige manier kunnen handhaven.

Om dit te bereiken oefenen we middels theoretische en praktische vakken en arbeidstoeleiding met vaardigheden op het gebied van werken, sociale omgang, vrije tijd en wonen. Soms leidt dit tot het behalen van een (IVIO) deelcertificaat

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
The Care Factory
Published at
16.03.2014
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
680336
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register