Senior Business Analyst

Antwerpen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Senior Business Analyst - Antwerpen - Telecom, Netwerk infrastructuur, Inventory systemen, Kabelnetwerken/HFC

Telecom, Netwerk infrastructuur, Inventory systemen, Kabelnetwerken/HFC - Darwin is opzoek naar een Senior Business Analyst voor een inventory project bij een telecom bedrijf in de provincie Antwerpen.

Voor deze functie is veel ervaring binnen de Telecom sector gewenst (+/- 10 jaar). Verder heeft de Senior Business Analyst een goed technisch verleden binnen netwerk infrastructuur en goede kennis, toepasbaarheid van inventory systemen nodig. Ook is het belangrijk dat er veel ervaring en kennis van kabelnetwerken aanwezig is.

De Senior Business Analyst is verantwoordelijk voor het vertalen van businessdoelstellingen naar concrete acties, optreden als SPOC en business departementen adviseren over verschillende mogelijkheden van bedrijfsvoering. Ook zal je te maken krijgen met het opstellen van business analyse deliverables en RFI, RFP, RFQ en SOWs.

Het project duurt 3-6 maanden en zal van start gaan op 1 April. Ben je geinteresseerd en will je graag meer weten over deze functie als Senior Business Analyst, reageer dan snel zodat ik je kan bellen voor meer informatie over deze rol.

Start date
01/04/2014
Duration
3-6 months
From
Darwin Recruitment
Published at
18.03.2014
Project ID:
680972
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register