Freelance PHP Architect / Developer

Hasselt  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

We zijn op zoek naar een PHP ontwikkelaar/architect om mee te werken aan de continue uitbreiding en onderhoud van onze websites.

Je zal actief meewerken aan het opzetten van een intern CRM systeem waarmee we nog beter in staat zijn om onze bezoekers te voorzien van correcte prijsvergelijkingen, en een zo vlot mogelijk bestelproces. Het is voor onze klanten van cruciaal belang dat we hun overstap vlekkeloos laten verlopen. Daarom moeten we constante focus hebben op ons order- en klantenbeheersysteem, en op onze rapportagesystemen.

Je wordt mede-verantwoordelijk voor het technische design, ontwikkeling en onderhoud. Je kan je inleven in de marketing en sales uitdagingen, en hier gepaste oplossingen voor bedenken. Je durft uitkomen voor je mening en kan deze ook onderbouwen. Je leeft online en volgt de actuele online trends op de voet.

Verwachte doorlooptijd van dit project is +/- 2 maanden.

Profiel

Technische skills
  • Grondige kennis PHP, en liefst van PHP Framework zoals Laravel, Cake PHP, Zend of een soortgelijks
  • Interesse in data-mining, 3rd party applicatie integraties, performance tuning, webscrapers, ...
  • Werken in een LAMP-omgeving vormt geen probleem (Linux Apache MySQL PHP)
  • Gedegen kennis van OO software design


  • Persoonlijke skills
  • Oog voor detail, klantgericht, stressbestendig, geen 9-to-5 mentaliteit
  • Je zal veel samenwerken met onze externe partners, dus contactvaardigheid is wel belangrijk
  • Proactieve teamspeler mét passie voor je job, je hebt een drive om het verschil te maken
  • Nederlands- en Engelstalig (mondeling en schriftelijk)
  • Overige pluspunten


  • Een aantal van onze legacy websites draaien op Drupal, Wordpress en pure PHP. Ook hier is nog onderhoud op nodig, dus als je hier ervaring mee hebt, dat is altijd een extra plus.

    Heb je niet zozeer een PHP achtergrond, maar wel in Java of Ruby bijvoorbeeld, aarzel ook niet om je interesse te laten blijken.

    Je kan liefst een aantal referenties voorleggen van projecten waar je aan hebt meegewerkt. Of vermeld anders al een paar verbeterpunten voor onze sites.

    Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

    ---

    Over Aanbieders.be
    Aanbieders.be is dé specialist op het gebied van online vergelijking van energie, vast en mobiel internet, digitale televisie, gsm abonnementen, gsm toestellen, vaste telefonie, en allerhande financiële producten. Onze ambitie en overtuiging is om de onbetwiste nummer één te worden op de Belgische markt. Via onze eigen websites en een groot netwerk van partners, voorzien wij dagelijks duizenden bezoekers van advies en helpen we ze een overstap te realiseren. We zijn erkend partner van bijna alle Belgische energieleveranciers, internetproviders, mobiele en vaste telefonie operatoren. Daardoor kunnen wij onze bezoekers ten allen tijde voorzien van onpartijdig advies om ze vervolgens te helpen met een vlotte overstap. We zijn een jong bedrijf en tellen momenteel zo’n 14 medewerkers. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Hasselt.
    Aanbieders.be
    Start date
    ASAP
    From
    Aanbieders.be
    Published at
    20.03.2014
    Contact person:
    Freelancer Map
    Project ID:
    682280
    Contract type
    Freelance
    To apply to this project you must log in.
    Register