Oracle DBA - Amsterdam - 12 months

Noord-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Templeton & Partners Amsterdam is op dit moment als preferred supplier opzoek naar een Oracle DBA. Om verdere groei bij onze klant mogelijk te maken zoeken wij een Database Administrator met uitgebreide kennis van Oracle databases. Je analyseert de bestaande situatie (data, bestaande connecties, enz.) en zorgt ervoor dat de database op de correcte wijze wordt verwijderd (en indien nodig bestaande data wordt gemigreerd). 

Om deze opdracht juist uit te kunnen voeren is uitgebreide ervaring met decommissioning een must. Je werkt nauwkeurig, bent analytisch en neemt alleen weloverwogen beslissingen. Je werkt intensief samen met collegas in het buitenland, het daadwerkelijk verwijderen van de database zal daar namelijk plaatsvinden. Jij voert de analyse uit, begeleidt het proces en zorgt voor een optimale tevredenheid van onze klant. Deze organisatie heeft een grote hoeveelheid databases is beheer, de complexiteit en grote hoeveelheden data zorgen voor een uitdagende werkomgeving.

Benodigde kennis/ervaring:

- Minimaal 5 jaar ervaring als Oracle Database Administrator in een complexe organisatie. Je dient ervaring  te hebben met grote hoeveelheden data(bases);
- Aantoonbare ervaring met decommissioning van databases (analyse, begeleiden proces e.d.;
- Bij voorkeur ervaring in de financiele dienstverlening. 

Startdatum: Per direct

Einddatum:  Onbekend, opdracht voor minimaal 1 jaar.

Graag jouw meest recente CV naar onderstaand adres met een motivatie waarom jij de aangewezen oracle DBA bent voor deze organisatie. Werki ervaring in de financiele markt heeft een voorkeur.

Templeton & Partners Amsterdam

Start date
Negotiable
Duration
12 maanden
From
Templeton and Partners
Published at
23.04.2014
Project ID:
698411
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register