Senior Oracle Consultant/3 Maanden/Woerden

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Oracle Consultant/3 Maanden/Woerden

Voor een klant ben zijn we met spoed opzoek naar een Oracle Consultant. De klant is opzoek naar een een ervaren Oracle consultant die de requirements kan vertalen naar een soepel functionerende en goed te beheren systeeminrichting.

Taken

  • Van de consultant wordt verwacht dat hij of zij ervaring heeft met een dergelijke aanpak.
  • Naast inrichting van de applicatie moet de consultant aanpassingen doet aan de hand van testbevindingen, documentatie van de inrichting maken en nazorg leveren.

Skills - must haves

  • Ervaring met inrichting van inkooporderprocessen, verplichtingenadministraties en factuurgoedkeuringsworkflows met 3-weg matching binnen Oracle eBS is een vereiste.

Overige informatie

  • Role: Oracle Consultant
  • Duur: 3 maanden (optie op verlenging)
  • Start: zsm
  • Locatie: Woerden, Nederland

Bij interesse stuur svp zsm jouw Word-versie CV, motivatie en tarief indicatie naar Henok Goitom van Montreal Associates

Senior Oracle Consultant/3 Maanden/WoerdenVoor een klant ben zijn we met spoed opzoek naar een Oracle Consultant. De klant is opzoek naar een een ervaren Oracle consultant die de requirements kan vertalen naar een soepel functionerende en goed te beheren systeeminrichting. Taken Van de consultant wordt verwacht dat hij of zij ervaring heeft met een dergelijke aanpak. Naast inrichting van de applicatie moet de consultant aanpassingen doet aan de hand van testbevindingen, documentatie van de inrichting maken en nazorg leveren. Skills - must haves Ervaring met inrichting van inkooporderprocessen, verplichtingenadministraties en factuurgoedkeuringsworkflows met 3-weg matching binnen Oracle eBS is een vereiste. Overige informatie Role: Oracle Consultant Duur: 3 maanden (optie op verlenging) Start: zsm Locatie: Woerden, NederlandBij interesse stuur svp zsm jouw Word-versie CV, motivatie en tarief indicatie naar Henok Goitom van Montreal Associates

Start date
ASAP
Duration
+3 months
(extension possible)
From
Montreal Associates
Published at
23.05.2014
Project ID:
711248
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register