Docent Techniek (878155)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Docent Techniek

Voor de vacature techniek zijn we op zoek naar kandidaten met een tweede graads bevoegdheid en ruime ervaring in, bij voorkeur het VMBO, onderwijs. Wij zijn op zoek naar docenten die bewust kiezen voor het werken met VMBO leerlingen. De relatie met de leerlingen, oprechte interesse, het bieden van structuur en duidelijke regels zijn hierbij essentieel. 

Doordat docenten binnen onze school in teamverband werken is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen binnen uw team. Van de docenten wordt een professionele inbreng in het team verwacht.

Betrokkenheid en samenwerken zijn hierbij belangrijke voorwaarden. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Ook het met enthousiasme aangaan van alle veranderingen die we op de agenda, de Toekomstbestendig-projecten, de invoering van Passend Onderwijs en de doorontwikkeling van Maatwerkuren om het taal -en rekenniveau schoolbreed te verbeteren) hebben staan en hierin een actieve en creatieve rol in nemen is een voorwaarde.

Staat u achter onze visie “het leren van kinderen gaat verder dan alleen de methode volgen”, bent u pro-actief en ziet u het als een uitdaging om onderdeel uit te maken van een zich snel ontwikkelende vakgroep en  wilt u meer dan alleen “de lessen draaien” dan zien wij u sollicitatie graag tegemoet. 

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
The School Factory
Published at
13.06.2014
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
725730
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register