Ervaren .NET ontwikkelaar gezocht, detachering regio Den Haag

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Als .NET ontwikkelaar op zoek naar een baan met afwisseling? Je houdt van telkens nieuwe projecten en verschillende omgevingen maar je hebt geen zin om hiervoor veel te moeten reizen? Wellicht dat deze baan dan iets voor jou zou kunnen zijn.
Voor een softwarehuis in Den Haag ben ik momenteel op zoek naar een ervaren .NET specialist. Deze organisatie doet eigenlijk alles wat te maken heeft met software systemen voor hun klanten. Van het ontwerpen en implementeren van complete systemen tot het beheer. Afhankelijk van je expertise zul je ingezet worden voor verschillende rollen in afwisselende projecten en omgevingen. De projecten worden gekarakteriseerd door hun grote omvang en impact op de organisatie en daarbuiten.
Ondanks dat het hier gaat om een softwarehuis waarbij je meestal werkt op de locatie van de klant, biedt deze organisatie de unieke zekerheid dat nagenoeg alle projecten zich afspelen binnen de regio Den Haag. Dit biedt jou als .NET ontwikkelaar dan ook de mogelijkheid om wel de voordelen te hebben die samengaan met detachering maar in dit geval niet het nadeel te hebben dat je voor sommige projecten uren per dag kwijt bent met reizen.
Buiten dit voordeel is het mooie van deze werkgever dat ze altijd werken aan grote projecten maar dat ze vergeleken met de Cap's en Logica's van de wereld een relatief klein softwarehuis zijn. Dit betekent korte lijnen en betrokkenheid die samengaat met een kleinere familiare organisatie.
Buiten een goed salaris biedt de organisatie ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je gebruik maken van een ruim persoonlijk opleidingsbudget, mogelijkheid voor een auto van de zaak en eindejaarsuitkering.
Ze zijn op zoek naar een .NET specialist met ruime ervaring en kennis op het vlak van .NET (ASP.NET, C#, SQL Server etc.) en daarnaast beschikt je over minimaal een HBO opleiding.
Klinkt dit interessant? Reageer dan met je ge-update CV naar of bel mij (Sandra Kleine Staarman) op het nummer 06- voor meer informatie.
Blaak Selectie is het enige werving & selectie bureau dat zich 100% richt op het vinden van banen voor .NET specialisten in de regio Zuid-Holland. Voor meer informatie bezoek: of volg ons op Twitter voor onze nieuwste .NET vacatures: twitter.com/#!/Blaakselectie
Start date
n.a
From
Blaak Selectie for .NET
Published at
26.06.2014
Project ID:
732185
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register