Microsoft .NET Professional ( Developer / Programmeur / Ontwikkelaar /

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Microsoft .NET Professional ( Developer / Programmeur / Ontwikkelaar / Engineer )
Wij zoeken kandidaten die passie hebben met Microsoft .NET
Heb je ervaring in (.NET )softwareontwikkeling op het Microsoft platform en wil je dit ontplooien naar topniveau? Onze opdrachtgever biedt je de mogelijkheid waarin je alle ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen en jouw ambities waar te maken. Je werkt in teams waarbij je niet alleen je eigen talenten en vaardigheden ontwikkelt, maar waarbij je ook elkaar helpt groeien. Leren van elkaars ervaringen is essentieel voor wederzijdse groei en optimaal resultaat. Het is vooral belangrijk dat je ambitie hebt om verder te groeien.
Functieomschrijving voor de positie van Microsoft .NET Professional ( Developer / Programmeur / Ontwikkelaar / Engineer )
Als Microsoft .NET professional sta je in de frontlinie als het gaat om innovatieve projecten en het toepassen van nieuwe technologieën. Je werkt aan uitdagende projecten in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Mogelijke rollen zijn .NET developer, architect of specialist op het gebied van een bepaald Microsoft product zoals bijvoorbeeld SharePoint, BizTalk, CRM of Commerce Server. Een meer coördinerende rol bij projecten waarvan een deel van het werk in India wordt uitgevoerd is ook mogelijk.
Waar kom je te werken als Microsoft .NET Professional / Developer / Programmeur / Ontwikkelaar / Engineer
Onze opdrachtgever heeft veel projecten binnen een grote verscheidenheid aan markten. Je kunt daarbij denken aan industrie en financiële dienstverleners maar ze zijn ook thuis in de retail en wholesale branche en bij de overheid. Zij zijn wereldwijd één van de grootste Microsoft Communities. Werken in deze organisatie betekent werken in een prettige open cultuur waar je veel vrijheid krijgt, met eigenwijze collega's.
Onze opdrachtgever beschikt over een eigen Academy die garant staatvoor het bieden van zowel vakinhoudelijke opleidingen als trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Voorop staat dat jij jezelf kan zijn en bereid bent het beste uit jezelf te halen. Je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in de richting waar jouw ambities liggen. Ondernemerschap en eigen initiatief worden zeer gewaardeerd in de organisatie die met beide benen op de grond staat
Profiel van de Microsoft .NET Professional ( Developer / Programmeur / Ontwikkelaar / Engineer )
Als je naast je afgeronde hbo- of academische opleiding minimaal 2 jaar relevante en aantoonbare ervaring hebt in software ontwikkeling op het Microsoft platform (.NET Framework, ASP.NET, VB.NET, C#, SQL Server, BizTalk, SharePoint, Commerce Server en technologieën als Silverlight, Surface, WFP en WCF) gaan we samen bekijken hoe we jouw loopbaan binnen onze opdrachtgever verder vorm kunnen geven.
Zij bieden je een loopbaan waarbinnen je alle ruimte krijgt je talenten tot grote hoogte te ontplooien.
Zij verwachten wel van je dat je communicatief sterk in je schoenen staat. Daarnaast heb je een visie op je vakgebied, abstractievermogen en een heldere kijk op de mogelijkheden en eventuele beperkingen van de nieuwste technologieën. Ervaring met systeemontwikkeling op grote projecten volgens bij voorkeur de RUP methodologie of MSF is een pré. Ten slotte ben je in het bezit van een Microsoft certificaat of je bent bezig dit te halen.
Arbeidsvoorwaarden voor de vacature van Microsoft .NET Professional ( Developer / Programmeur / Ontwikkelaar / Engineer )
Naast dat je je kunt specialiseren of juist een zijstap kan maken naar een ander bedrijfsonderdeel. Geeft het wereldwijde kantorennetwerk jouw werk een interessant internationaal tintje. Daarnaast hebben zij nog nog veel meer positieve voorwaarden:
• Direct een vast contract
• Prestatiebeloning (afhankelijk van resultaten én die van jou persoonlijk)
• Eindejaarsuitkering
• Premievrij pensioen
• 26 vakantiedagen (je kunt er nog meer bij kopen)
• Telefoon en laptop van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken
• Maandelijkse mobiliteitsvergoeding die je kan gebruiken voor een lease auto of bruto kan laten uitkeren. Je bent in principe vrij om de auto te kiezen die je wilt.
Ben jij enthousiast en geïnteresseerd in de vacature van Microsoft .NET Professional ( Developer / Programmeur / Ontwikkelaar / Engineer ) ?
Twijfel niet, en stuur ons je cv én motivatie!
Ga jij onze nieuwe Microsoft .NET Professional ( Developer / Programmeur / Ontwikkelaar / Engineer ) worden?
Aarzel niet langer en klik op 'solliciteer' nu!
Start date
n.a
From
HM Solutions
Published at
26.06.2014
Project ID:
732197
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register