Frontend Developer - Spetterende rich media oplossingen bouwen

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Als Frontend Developer bouw je spetterende rich media oplossingen voor Nederlandse A-merk klanten. Denk aan dynamische landing pages en performance georiënteerde banners voor zowel mobile als desktop. Je zorgt voor cross browser compatibility, ontwikkelt design patterns, voert A/B testen uit en bent betrokken bij implementaties. Op technisch vlak werk je met HTML (5), CSS (3), JavaScript, jQuery en meer.
Jouw taken als Frontend Developer gaan echter voorbij alleen code kloppen; je bent aanwezig bij project meetings (zowel intern als bij de klant), deelt je Frontend kennis met collega's, houdt de algemene Frontend kwaliteit in de gaten en weet prima advies te geven over wat wel en niet mogelijk is op het gebied van Frontend.
Wij vragen
Van een Frontend Developer verwachten wij een zelfstandige instelling maar tegelijkertijd ook goede team spirit. Zowel op als buiten het werk houd jij je kennis van Frontend op peil en deel je dit graag met anderen. Verder heeft de ideale Frontend kandidaat:
-HBO werk en denk niveau
-2+ Frontend werk ervaring
-HTML 5, CSS 3, JavaScript, jQuery kennis
-Optimizely ervaring (pré)
-Flash kennis (pré)
-Visual Design / UI ervaring (pré)
De organisatie
Dit digitaal media bureau is gevestigd op een hippe locatie in Amsterdam en is toon aangevend binnen de online marketing branche. Zij richt zich op succesvolle Nederlandse A-merken en verzorgt voor hun een scala aan digitale performance marketing oplossingen.
Het betreft een middelgroot bureau (40+ medewerkers) maar desondanks is de sfeer op kantoor informeel en gezellig. Werknemers krijgen een goede dosis verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
Ook is zij geaffilieerd met een aantal andere media en communicatie bureau's waardoor er veel mogelijkheden zijn om door te groeien (en leren!).
Arbeidsvoorwaarden
Jij krijgt een uitdagende baan als Frontend Developer in een kennis rijke en positieve omgeving met gezellige collega's. Je geniet van veel verantwoordelijkheid en krijgt de ruimte je creativiteit de vrije loop te geven. Daarnaast krijg je:
-€2000-€3000 obv kennis en ervaring
-Reiskosten
-Pensioen regeling
-Ontwikkelings mogelijkheden
Contact
Solliciteren? Druk dan op de button hier onder. Heb je vragen over deze Frontend Developer vacature in Amsterdam of ben je op zoek naar een andere functie? Neem dan contact op met:
Daniel Muhr
Start date
n.a
From
Strand Recruitment
Published at
26.06.2014
Project ID:
732204
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register