Software Engineer / Developer C/C++

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Software Engineer / Developer C/C++
JOUW AMBITIE
Ben jij een software engineer / ontwikkelaar op zoek naar een functie waar je techniek kunt combineren met professionele dienstverlening? Haal je graag het beste uit jezelf en uit anderen? Werk je het liefst in een informele omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf meebouwen aan jezelf is? Dat kan. Als Software Engineer / Developer C/C++ bij Sioux Automation Technology in Utrecht.
ONZE FUNCTIE
Jouw ambitie ligt in de techniek en je zoekt een baan die ook deze focus heeft. Je neemt graag de verantwoordelijkheid om je opdracht tot een goed einde te brengen. Bij Sioux ga je software ontwikkelen voor een product in bijvoorbeeld de consumentenelektronica, telecommunicatie of medische markt. Het betreft een functie van 36 - 40 uur voor de nieuwe Software Engineer / Developer C/C++.
De dagelijkse werkzaamheden van de Software Engineer / Ontwikkelaar C/C++ bestaan uit:
- het opzetten van een architectuur, technisch ontwerp en de implementatie hiervan
- het testen op basis van de specificaties en het technisch ontwerp
- het integreren van de verschillende software modules
- het schrijven van de bijbehorende documenten
JOUW ERVARING als de Software Engineer / Developer C/C++
- je herkent jezelf in het volgende profiel:
- je hebt een bèta achtergrond op hbo of academisch niveau
- je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de (technische) software ontwikkeling
- je bent bekend met het embedded Linux of Windows platform en minimaal de programmeertalen C en C++. Kennis en ervaring met Android/iOS, Java/C# is een pré, en je wilt graag je kennis en ervaring uitbreiden
- je hebt kennis van of ervaring met verschillende ontwikkelmethoden en technieken (b.v. Agile, MDD/TDD, real-time, OOAD, UML) en je houdt je vakkennis op peil
ONZE CULTUUR
Naast de inhoud van het werk vind je de bedrijfscultuur een belangrijk criterium.
- je komt het best tot je recht in een bedrijf waar technische software de core competentie is, een bedrijf waar je collega's dezelfde 'taal' spreken en belangrijke kennisbronnen zijn.
- je vindt het belangrijk dat je als mens wordt gerespecteerd en dat winst niet alleen de rode draad vormt in het bedrijf.
- je bent bereid om 'net dat stapje meer te zetten' in een omgeving waar je gefaciliteerd en gewaardeerd wordt door je collega's en manager(s).
- je hecht veel belang aan de mogelijkheden om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.
JOUW WENSEN... ONS BOD
We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Onze arbeidsvoorwaarden voor de Software Engineer / Developer C/C++:
- een vast contract
- een goed salaris
- auto van de zaak of mobiliteitsvergoeding
- pc van de zaak
- een winstdelingsregeling
- mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering
- een aanvullend pensioen
- een persoonlijk ontwikkelbudget van € 6.000,- per jaar, bestemd voor je professionele én persoonlijke ontwikkeling.
JOUW INTERESSE... ONZE INTERESSE
Interesse in deze vacature? Je kunt je CV en motivatie sturen aan Herbert Reesink, Binnen drie dagen laat hij je weten of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek.
Sioux in het kort:
Als innovatieve technologiepartner ontzorgen wij vooraanstaande hightech bedrijven bij het ontwikkelen en maken van hun producten. Met meer dan 300 ingenieurs ondersteunen of vormen we de R&D afdeling van onze klanten. Met onze focus op productiviteit helpen wij bij het verkorten van de ontwikkeltijd en bij het ontwikkelen van een duurzaam concurrentievoordeel tegen een betere prijs/prestatie verhouding. Naast de ontwikkeling zorgt Sioux ook voor de levering van producten. Dit gebeurt zowel op het niveau van onderdelen als het assembleren van modules, subsystemen en complete eindproducten. In onze rol als technologiepartner ondersteunen wij ook bij het vormgeven en financieren van uw business case. Sioux investeert hierbij regelmatig in de aanloopfase van kansrijke cases.
Kom proefzitten bij Sioux:
Hoe jij ook het liefste zit, bij Sioux zit je zeker goed! Software-talenten krijgen bij ons alle ruimte. Of je nu van simpel of doordacht houdt, je creativiteit het liefst de vrije loop laat of de touwtjes graag in handen neemt: voor ieder is wat wils. Dat willen we je graag laten ervaren. Kom proefzitten als software engineer en ontdek zelf hoe het zit.
Interesse? Solliciteer dan nu via de knop en wordt onze nieuwe Software Engineer C/C++!
Keywords: Software Engineer C/C++, ontwikkelaar, developer, programmeur, embedded Linux, Windows, C, C++, Android, iOS, Java, C#, Agile, MDD/TDD, real-time, OOAD en UML
Start date
n.a
From
Sioux
Published at
26.06.2014
Project ID:
732256
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register