Senior Software Engineer/Lead | Applicatie Ontwikkeling

Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Ben jij een Lead Software Engineer die een passie heeft met een passie voor innovatie en kom je uit omgeving Rotterdam/Hoogvliet ? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat ga je doen als Senior Software Engineer/Lead | Applicatie Ontwikkeling?
Als Lead Software Engineer ga je een team van 6 medewerkers aansturen en ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de werkzaamheden en het realiseren van de langetermijn doelstellingen met betrekking tot professionalisering en doorontwikkeling. Samen met collega's ben je verantwoordelijk voor applicatie- en databaseontwikkeling. Daarnaast heb je als meewerkend voorman ook een belangrijke bijdrage aan uitvoering van werkzaamheden en ontwikkelopdrachten.
Wat wordt jou geboden als Senior Software Engineer/Lead | Applicatie Ontwikkeling?
- Een aantrekkelijk salaris € 3.400,- tot € 4.200,-
- 25 vakantie dagen
- Aantrekkelijke winstdeling
- Reiskosten vergoeding
Wat wordt er van jou verwacht als Senior Software Engineer/Lead | Applicatie Ontwikkeling?
- Afgeronde universitaire opleiding
- Minimaal 5 jaar werkervaring als Java Engineer
- Kennis van/ervaring met Java, CSS, jQuery, Ajax, Html, Spring, Hibernate en Web services (SOAP/RESTful); - afgeronde WO opleiding in de techniek
- Ervaring met continuous integration (Hudson/Jenkins), unittesting en Websphere applicatie server strekt tot aanbeveling.
Waar ga je werken als Senior Software Engineer/Lead | Applicatie Ontwikkeling?
Wij zijn een vernieuwende IT-dienstverlener zich gespecialiseerd in oplossingen voor de zorg- en welzijnssector. Het borgen van kwaliteit en het beheersen van kosten staan centraal. Momenteel werken wij met 25 vaste medewerkers in dienst en ondersteunen gerenommeerde zorgverzekeraars in op de Nederlandse markt.
Gemeenten als Almere, Gouda en Spijkenisse ondersteunen we al sinds 2007 bij het vraag- en resultaatgericht inkopen van zorg en de dagelijkse uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. We werken voor 45 Nederlandse gemeenten en daarmee voor ruim 1,3 miljoen burgers. Voor hen leveren wij applicaties en webservices die afgelopen jaar zijn bekroond met de M&ICT innovatieprijs. Ben jij innovatief en pas jij bij onze innovatieve spirit, reageer dan nu!
Meer weten of direct solliciteren?
Klik op de solliciteer knop om direct te solliciteren. Wil je meer weten over deze vacature of andere mogelijkheden met ons verkennen? Dan kun je ons bellen op (0)
Start date
n.a
From
Ardekay
Published at
26.06.2014
Project ID:
732268
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register