PHP Zend Symfony2 - Beste werkgever vd regio

Noord-Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is een top-werkgever voor PHP backend ontwikkelaars in de regio. Een prachtige partij om bij te werken met arbeidsvoorwaarden die je niet snel elders zult treffen.

Niet alleen de voorwaarden zijn heel erg goed maar ook de applicaties die ze opleveren zijn allemaal van uitstekende kwaliteit!
Het is bij dit bedrijf dus absoluut geen natte vingerwerk als het gaat om applicatie ontwikkeling.

Ze groeien door hun succes nog altijd op een hele gezonde manier en er is ruimte voor jou als je een goede Medior of Senior PHP ontwikkelaar bent.

Als je hier gaat starten is het straks een plezier om naar je werk te gaan. Leuke medewerkers, top voorwaarden en fantastische projecten die je werk aantrekkelijk maken.

Functieomschrijving

Je gaat met je team werken aan hele slimme nieuw op te zetten PHP applicaties voor professionele bedrijven. Omdat ze steeds voorop willen blijven lopen is er voor jou veel ruimte om te pionieren met nieuwe technologie en hierin verder te groeien als PHP developer.

Naast het werken met nieuwe technologie zijn de voorwaarden ook heel goed, denk aan lekker veel vakantiedagen, goede regelingen en een mooie werkplek om het beste uit jezelf te halen. Om voor deze rol in aanmerking te komen dien je ervaring te hebben met Symfony2 of met Zend. Daarnaast is het heel wenselijk als jij ervaring hebt met webshops want een hoop klanten van dit bedrijf zijn niet alleen met een site aanwezig maar verkopen ook online hun producten. De meeste zijn daar heel succesvol mee. De kans dat jij bij die partijen zelf het afgelopen jaar wat hebt gekocht.... die is heel groot.

Naast ervaring met Zend of Symfony2 dien je meerdere jaren PHP ervaring te hebben in een professionele omgeving en je bent iemand die graag ook met nieuwe technologie aan de slag gaat.

Functie-eisen

- HBO informatica opleiding
- Meerdere jaren professionele ervaring met PHP
- Communicatief vaardig
- Gedreven in je vak
- Ervaring met Zend (framework)
- Ervaring met Symfony2 is in je voordeel maar geen harde eis

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende voorwaarden die je nu (waarschijnlijk) nog niet hebt. Denk aan werken met state-of-the art technologie, lekker veel vrije dagen, veel ruimte om bij te leren en nieuwe dingen uit te proberen met PHP, uitstekende pensioen voorziening, menselijke collega's die goed zijn in hun vak, en... nog veel meer!

Interesse in deze uitdagende top PHP functie?
Stuur nu je CV aan
Of bel Toon op

Sollicitatieprocedure

Bel 088- voor contact met Toon Klaassen of mail uw CV naar: .

Start date
n.a
From
Career Value
Published at
26.06.2014
Project ID:
732316
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register