C# .NET ontwikkelaar gezocht voor een toonaangevend bedrijf (Rotterdam

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een internationaal bedrijf in Rotterdam zijn we momenteel op zoek naar een C# .NET ontwikkelaar. Deze organisatie is specialist in de ontwikkeling van systemen en dienstverlening van administratieve processen die bedrijven bij hun uitbesteden. Hierin zijn ze zeer succesvol en marktleider.
Voor de ontwikkeling en het beheer van hun systemen zijn ze op zoek naar een C# .NET ontwikkelaar. Het ontwikkelteam bestaat uit een leuke groep van meerdere ontwikkelaars en ontwerpers. Afhankelijk van je niveau richten de werkzaamheden zich met name op functioneel ontwerp, nieuwbouw en beheer. Het werk is afwisselend en vindt plaats binnen een dynamische omgeving.
Ondanks de grootte en de professionaliteit van de organisatie wordt de cultuur gekenmerkt door een informele sfeer. Daarbij beschikt het bedrijf over goede arbeidsvoorwaarden; waaronder ruime opleidingsmogelijkheden, thuiswerken en goede pensioens- en spaarregelingen.
Buiten kennis en ervaring met C# .NET is het belangrijk dat je over een HBO of WO opleiding beschikt.
Klinkt dit interessant? Reageer dan direct met je ge-update CV naar of bel mij (Sandra Kleine Staarman) op het nummer 06- voor meer informatie.
Blaak Selectie is het enige werving & selectie bureau dat zich 100% richt op het vinden van banen voor .NET specialisten in de regio Zuid-Holland. Voor meer informatie bezoek: of volg ons op Twitter voor onze nieuwste .NET vacatures: twitter.com/#!/Blaakselectie
Start date
n.a
From
Blaak Selectie for .NET
Published at
26.06.2014
Project ID:
732317
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register