IT Architect

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

IT Architect
Platani is gespecialiseerd in het adviseren en het uitvoeren van projecten op het gebied van IT. Onze focus ligt op mobiliteit, het ontwerpen en bouwen van werkplekconcepten en integratie van cloudoplossingen. Opdrachtgevers bevinden zich in geheel Nederland.
Wat wordt jouw functie als IT Architect?
In de rol van IT Architect ben je verantwoordelijk voor het aansturen van ontwerp, realisatie en uitrol van een IT-infrastructuuroplossing voor onze klanten. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Het opstellen van business requirements en het vertalen daarvan naar concrete, realiseerbare technologie zal een groot onderdeel van je werk vormen. Samen met ons team van hoogopgeleide professionals neem je deel aan pre-sales gesprekken, verzorg je presentaties, pak je af en toe de rol van projectleider en adviseer en help je onze klanten van A tot Z. Je bent vanuit jouw rol verantwoordelijk voor de integriteit van de technische oplossing en uiteraard voor de juiste toepassing van standaarden.
De volgende werkzaamheden horen tot het takenpakket van de IT Architect:
• Met jouw uitgebreide vakkennis en werkervaring adviseer je projectteams en draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe productoplossingen op het gebied van IT-infrastructuren.
• Beschrijven van functionele en technische ontwerpen op basis van business requirements.
• Je adviseert als architect de projectleiding of fungeert als projectleider door inschattingen te maken over te besteden uren, risicobeheersing, technische oplossingen en te gebruiken standaarden en methodieken.
• Door middel van pre-sales gesprekken op het gebied van techniek en/of business vraagstukken ondersteun je onze accountmanagers.
Waar voldoe jij als IT architect aan om deze functie tot een succes te maken?
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding en zeker 8 jaar werkervaring op het gebied van IT-architectuur, aangevuld met vakgerichte trainingen.
• Kennis van Microsoft, Citrix en/of VMware infrastructuuroplossingen.
• Je bent bekend met standaarden en methodieken zoals TOGAF, Prince II, ITIL en/of IPMA.
• Daarnaast ben je analytisch sterk, resultaatgericht, besluitvaardig en pragmatisch. Je beschikt over empatisch vermogen en je hebt overtuigingskracht. Uitstekende communicatieve vaardigheden en je weet de brug te slaan tussen wat de klant wil en wat technisch mogelijk is.
Wat bieden wij de ideale IT Architect?
Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, laptop, smartphone en 27 vakantiedagen. Verder bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je werkt in een groeiend IT-bedrijf met een professioneel en open werkklimaat. We stimuleren dat je je verder ontwikkelt om al je kwaliteiten tot ontplooiing te laten komen.
Interesse in de functie van IT Architect?
Voor meer informatie verwijzen wij naar de website ; hier tref je uitgebreide informatie aan over de organisatie, wie wij zijn en wat we doen. Bij interesse kan je een email sturen met een actueel profiel naar onder vv IT Architect. Je kunt ons ook bereiken onder het telefoonnummer: 030-. Vraag naar Conny Roets.
Klik op solliciteer nu!
Start date
n.a
From
Platani
Published at
26.06.2014
Project ID:
732337
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register