PHP developer / PHP fanaat

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Ben jij PHP fanaat en houdt je als PHP developer en houd je van mooie uitdagende projecten aangaan in een team? En ben je woonachtig in regio Den Haag? Lees dan snel verder!
Wat ga je doen als PHP developer / PHP fanaat?
Als PHP fanaat ga je aan de slag samen met het PHP development team aan groot- en kleinschalige projecten. Daarvoor zijn ze op zoek naar iemand die echt gek is op PHP en gerelateerde technieken als Zend, jQuery, symfony en dergelijke. Ze gebruiken een groot aantal technieken en laten de programmeurs ook deels vrij om eigen technieken te introduceren. Dus kennis van andere commerciële technieken is ook een grote plus. Iedereen die hier werkt als PHP developer is zeer gedreven en gepassioneerd, zij willen leren en plezier hebben in hun vak. De projecten die zij doen zijn vooral divers. Van klanten in de petrochemische industrie tot marketing en zelfs in games zijn zij actief. Dit zorgt ervoor dat geen enkel project hetzelfde is en elk project een nieuwe leerzame uitdaging is. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!
Wat wordt jou geboden als PHP developer / PHP fanaat?
- Een goed salaris (vanaf €3000,- afhankelijk van ervaring)
- Uitgebreide scholingsmogelijkheden (opleidingsbudget)
- Flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken
- Een gedreven en gezellig team waarin je komt te werken
Wat wordt er van jou verwacht als PHP developer / PHP fanaat?
- Passie voor het ontwikkelen met PHP
- Tenminste 3 jaar ervaring met een commercieël PHP framework
- Kennis van webdevelopment is een pré
Waar ga je werken als PHP developer / PHP fanaat?
Je komt te staan tussen een team van gepassioneerde PHP'ers die hun hobby als programmeren hebben. Hierdoor zal jij snel leren en zal een dag nooit saai zijn. Er wordt wel van jou verwacht dat je actief bijdraagt aan dit team. Er heerst een echte open deuren mentaliteit, alles is bespreekbaar en naar alle ideeen wordt geluisterd. Denk jij dat je hier goed tussen past? Reageer dan snel!
Meer weten of direct solliciteren?
Klik op de solliciteer knop om direct te solliciteren. Wil je meer weten over deze vacature of andere mogelijkheden met ons verkennen? Dan kun je ons bellen op (0)
Start date
n.a
From
Ardekay
Published at
26.06.2014
Project ID:
732349
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register