Starters functie Infrastructuur Beheerder - Windows Server 2008/2012,

Utrecht (Stad)  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Dit bedrijf heeft de lat erg hoog heeft liggen, er wordt langzamerhand zelfs gesuggereerd dat deze organisatie het meest innovatieve IT-bedrijf is in Nederland.
Er worden binnen het bedrijf eigen applicaties ontwikkeld, wat zij bouwen, kunnen ze ook beheren, dus ook het applicatiebeheer voor diverse grote opdrachtgevers hoort erbij. Bij grote opdrachtgevers kun je denken aan grote namen als de NS, ABN AMRO, ING, de Belastingdienst, Unive, Menzis, Achmea en diverse grote woningcorporaties, genoeg uitdaging dus.
Als infrastructuur beheerder kom je in een team van 8 man te werken en ben je dus vooral bezig met het implementeren, optimaliseren, en beheren van de server omgeving. Naast de uitdagende projecten wordt er heel veel geïnvesteerd in de mederwerker, denk hierbij een workshops, mentoring en een eigen ontwikkelpakket voor de medewerker.
Functie eisen:
- HBO- of WO-opleiding Informatica
-kennis van Windows Server , HyperV, Exchange , System Center 2007, Windows7 en Lync)
-Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met OCS/Lync, SharePoint 2013, Office2013 en SQL en je hebt interesse in nieuwe producten, zoals System Center 2012R2 & Windows Server 2012R2
Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact op via: [1]
Links:
------
[1] mailto:
Start date
n.a
From
Monarch Recruitment NL
Published at
26.06.2014
Project ID:
732351
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register