Geen zin om zelf op zoek te gaan naar een .NET baan? Besteed het uit!

Job type:
on-site
Start:
n.a
Duration:
n.a
From:
Blaak Selectie for .NET
Place:
Zuid-Holland
Date:
06/26/2014
Country:
flag_no Netherlands
project ID:
732352

Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.
Speelt de gedachte al een tijdje om een nieuwe baan te zoeken? Maar geen idee waar je moet beginnen? En zeker geen zin om joboards af te struinen en sollicitatiebrief na sollicitatiebrief te schrijven naar bedrijven die je eigenlijk toch niet goed kent? Wellicht kunnen we je hierbij een handje helpen.
Blaak Selectie is namelijk een organisatie die zich als enige in Nederland 100% richt op het bemiddelen van .NET specialisten in Zuid-Holland. Met andere woorden, wij zijn dag in dag uit bezig met het vinden van banen voor .NET ontwikkelaars in deze regio.
In je zoektocht naar een nieuwe baan, heb je als .NET ontwikkelaar vaak geen idee welke bedrijven er allemaal .NET gebruiken. Tenslotte ben je goed in het ontwikkelen met .NET en is het niet je dagelijkse bezigheid om daar op te letten. Maar waar jouw specialisatie ligt in het ontwikkelen met .NET, ligt onze specialisatie in het vinden van banen voor .NET ontwikkelaars. Dit komt omdat we dagelijks gericht op zoek zijn naar bedrijven die .NET gebruiken in de regio Zuid-Holland. Als gevolg kunnen we .NET ontwikkelaars vaak meer mogelijkheden aanbieden om een leuke baan te vinden dan wanneer ze zelf op zoek zouden gaan.
Daarbij hoef je zelf niet eerst door tientallen vacature sites te bladeren om geschikte vacatures te vinden en vervolgens meerdere sollicitatiebrieven te schrijven. Werk dat we je namelijk graag uit handen nemen! En het beste is dat deze service voor jou geheel gratis is. Het enige dat we vragen is om ons twee weken de kans te geven voor jou een baan te zoeken.
Interesse? Neem dan eens een kijkje op of neem contact op met Sandra Kleine Staarman via of 010- of 06-