Slimme C# ontwikkelaar in centrum Utrecht

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Bedrijfsomschrijving

Onze klant ontwikkelt bedrijfskritische software voor grote bedrijven in de vloeistoffen business. Het is een zeer dynamische omgeving met technisch hoogwaardige applicaties die moeten kunnen communiceren met diverse applicaties van klanten.

Naast technisch uitdagende .NET werkzaamheden biedt onze klant je nog veel meer. Doorgroei mogelijkheden, veel ruimte voor eigen inbreng en de kans om deze ook echt te bewerkstelligen.

De applicaties zijn complex en je krijgt dan ook de tijd en begeleiding die nodig is om wegwijs te raken binnen de techniek.

Functieomschrijving

Ben jij die gedreven .NET ontwikkelaar die houdt van afwisseling in zijn werk. Iemand die denkt in oplossingen en technisch ook in staat is deze te realiseren. Iemand die een dynamische werkomgeving ziet als een uitdaging en die het overzicht bewaard in een hectische omgeving. Een .NET ontwikkelaar die past in een Scrumteam en die communicatief zijn mannetje staat. Iemand die technisch georiënteerd is en graag ook met nieuwe technieken te werk gaat. Dan zou je weleens heel goed kunnen passen binnen deze functie.

Je komt te werken in een team van 5 personen en wordt bij het hele proces betrokken. Meedenken, functioneel en technisch ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren en beheren.

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (ICT)
- Je hebt zeker 2 jaar ervaring als C# developer
- Je hebt goede kennis van SQL Server
- Je bent communicatief vaardig, oplossingsgericht en een teamspeler

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend, goed salaris, op termijn deels vanuit huis werken, flexibele werktijden en nog veel meer.

Interesse in deze functie?
Neem dan contact op via of telefonisch

Sollicitatieprocedure

Bel 088- voor contact met Kjell Treffers of mail uw CV naar: .

Start date
n.a
From
Career Value
Published at
26.06.2014
Project ID:
732400
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register