Sociotherapeut (908761)

Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

SOCIOTHERAPEUT 

Voor het Cluster Intensieve Zorg, ontstaan per medio september 2014 twee vacatures voor de functie van

SOCIOTHERAPEUT

1 vacature voor 20 uur per week
1 vacature voor 18 uur per week


Waar kom je te werken?

De kinderdagbehandeling is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De reden van deelname aan de dagbehandeling kan sterk variëren. Vaak loopt een kind in meerdere situaties vast, bijvoorbeeld thuis en op school. Het kan gaan om kinderen met angstklachten, depressieve klachten, contactstoornissen of ADHD. Alle kinderen hebben met elkaar gemeen dat ze bepaalde vaardigheden moeten leren. De groep bestaat uit maximaal acht kinderen.

Wij zijn nog volop in ontwikkeling. De plannen zijn om, naast de reguliere groep, een groep te beginnen die zich vooral richt op kinderen die op cluster 4 onderwijs niet kunnen functioneren en een traject aangeboden krijgen van een combinatie van behandeling en onderwijs. In de praktijk zal dit een behoorlijke pittige doelgroep zijn.


Wat zijn de kerntaken?

Als sociotherapeut ben je bezig met observatie, signalering, behandeling en rapportage van de dagelijkse gebeurtenissen. Daarnaast heb je vanuit je professie inbreng voor wat betreft diagnostische kennis als individu en als teamlid.

Je draagt zorg voor behandeling van de cliënten door een veilig en gestructureerd therapieklimaat te bieden.

Je bent werkzaam in een multidisciplinair team en verantwoordelijk voor de uitvoering van het behandel- en signaleringsplan op de werkvloer.

Zelfreflectie, veiligheid, verantwoordelijkheid, een goede overdracht en verslaglegging is voor jou vanzelfsprekend net als een actieve bijdrage aan het team en teamtaken.

Er wordt gewerkt vanuit het competentiemodel.


 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
14.07.2014
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
741446
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register