SAP ABAP MM Consultant

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

SAP ABAP Consultant met SAP MM Kennis - Contract - Amersfoort, Nederland
SAP, SAP ABAP, ABAP, SAP MM, MM, Nederlands

Amoria Bond is op zoek naar een SAP ABAP consultant met SAP MM kennis. We zijn op zoek naar een consultant die zowel de SAP MM kant als het technische gebied van SAP MM kan ondersteunen. De consultant dient vloeiend in Nederlands en Engels te zijn. Naast een goede technische achtergrond moet de SAP ABAP consultant ook in staat zijn om te communiceren met de klant intern.

De rol zal begin augustus aanvangen en normaal gesproken voor een 2-3 maanden periode duren met een goede kans op verlenging. De locatie is Amersfoort en het gaat om een Full time rol van 40 uur in de week. Het maximale tarief ligt tussen de 65 en 70 euro per uur.

KEY SKILLS: SAP, SAP ABAP, ABAP, SAP MM, MM, Nederlands

Wij bieden een zeer interessante positie bij een key klant van ons. Geïnteresseerd? Zend zo spoedig mogelijk een CV!

Amoria Bond is een onafhankelijk Recruitment Bureau en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving- & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoelt om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Start date
25/08/2014
Duration
11 weeks
From
Amoria Bond Ltd
Published at
22.07.2014
Project ID:
745606
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register