Front End developer

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Front End Developer - 12months + - Rotterdam

Javascript, jQuery, HTML5, (x)HTML, CSS, Ajax, Responsive Design

Amoria Bond is op zoek naar een ervaren Front End developer voor een opdrachtgever in Rotterdam. Het is een project voor langere duur en je zult per begin September moeten gaan starten.

Werkzaamheden:
*Het verwezenlijken van reeds uitgewerkte designs in HTML en CSS binnen maatwerk webapplicaties, rekening houdend met de laatste trends zoals responsive design. Ook ben je in staat om je code crossbrowser compatible op te leveren. Daarnaast heb je naast een pixel-precies oog ook gevoel voor design. Je werkt namelijk nauw samen met de designers en denkt met hen mee over het ontwerp en verfijning van de gebruikservaring. Daarnaast werk je met projectmanagers en de ontwikkelaars die verantwoordelijk zijn voor de Back End.

*Het bedenken van functionele oplossingen ter invulling van een interactie ontwerp door middel van Javascript, zowel bestaande scripts als eventuele eigen code.

*Een flink deel van de werkzaamheden betreft het verwezenlijken van aanvraagmodules en klantenportals op basis van een in-house ontwikkelde formtool en een aangekocht CMS (DotCMS). Een groot deel van de werkzaamheden vindt zo plaats buiten de code om.

Gevraagde skills:
Javascript
jQuery
HTML5
(x)HTML
CSS
Ajax
Responsive Design

Geïnteresseerd om dit project in verder detail te bespreken stuur dan een up to date CV en jouw contactgegevens naar en ik neem z.s.m. contact met je op.

Skills:
Javascript, jQuery, HTML5, (x)HTML, CSS, Ajax, Responsive Design

Amoria Bond operates as an employment agency and employment business. No terminology in this advert is intended to discriminate on the grounds of age or experience, and we confirm that we are happy to accept applications from persons of any age or experience for this role.

Start date
01/09/2014
Duration
70 weeks
From
Amoria Bond Ltd
Published at
14.08.2014
Project ID:
758256
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register