Senior Ontwikkelaar Oracle

Brussel  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een klant van Brainbridge in Brussel ben ik op zoek naar een :
SENIOR ONTWIKKELAAR ORACLE
Start :
End date : !!
Lokatie : Brussel
Omschrijving :
Called service:
7 dagen, een week per maand weekend inclusief.
Als er een wekelijkse opbeldienst voorzien is, start die altijd op vrijdag om 18.00 uur en eindigt deze de volgende vrijdag om 18.00 uur.
Er is een toelage voor opbeldienst voorzien van 200€ per effectieve week opbeldienst. Dat bedrag kan jaarlijks verhoogd worden overeenkomstig de indexering volgens punt 10 van de basistarieven van de AGORIA-index.
De medewerker met opbeldienst kan gedurende zijn volledige opbeldienstperiode op gelijk welk ogenblik opgeroepen worden via zijn gsm. De technische bijstand wordt geleverd vanuit de woonplaats van de medeweker die de interventie doet of op de plaats van de storing als de medewerker vaststelt dat hij toch ter plekke zal moeten gaan om het probleem op te lossen. Er wordt een vergoeding toegekend voor de prestaties "vanuit de woonplaats" en "ter plekke" maar niet voor de verplaatsingstijd. Alle aangevangen en betaalde uren aan het corresponderende uurtarief voor opbeldienst. De tarieven zijn: uurtarief*150% de 18h à 7h gedurende de week, uurtarief *150% zaterdag en uurtarief*200% voor zon- en feestdagen
Verantwoordelijkheden :
in het kader van verschillende projecten, zoeken wij een senior ontwikkelaar ORACLE (SQL, PL/SQL) die de ontwikkeling van modules in de bestaande applicaties kan garanderen en dit in de Windows omgeving ASP.NET.
Technisch :
- Kennis van SQL, PL / SQL en Tuning
- Expertise in ERD in overeenstemming met de functionele analyse.
Persoonlijk :
- Goede praktische kennis (lezen en horen) van de tweede taal
- In staat om te werken in een team, communicatief
- Autonome
Start date
n.a
From
Brainbridge
Published at
13.09.2014
Project ID:
774553
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register