Senior Java Developer (Front-End) (QR2816)

Friesland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Functie : Senior Java Developer (Front-End) (QR2816)
Start : , 36 uur per week
Periode : 3 mnd+
Omgeving : Leeuwarden
Omschrijving:
In DevOps ontwikkelen van een Feedback oplossing (AngularJS front-end met JAVA REST API's op een Oracle backend)
Algemene kennis/ervaring:
Senior Java Engineer met specifieke kennis en meerjarige ervaring in het ontwikkelen van Front End applicaties met een sterke nadruk op customer facing, state ot the art UI.
Technische kennis/ervaring:
Specifieke verseiste kennis en ervaring met: Java/Javascript, Angular JS, Spring, XHTML/HTML5.0, JSON,, REST, API's, NOSQL DB's, Webservers, Tomcat
Competenties:
Meerjarige ervaring met het onderdeel zijn van een Agile Scrum team dat zelf sturend is een hoog kwaliteits- en verantwoordelijkheidsbesef heeft en waarin men multi disciplinair maximaal op elkaar kan bouwen voor het realsieren van software met customer value
Talenkennis:
Nederlands en Engels, vloeiend in woord en geschrift
Overige wensen:
Energie halen uit het teamresultaat en doorgaan tot dat wat is gecommit ook echt af is (ook buiten "kantooruren" indien nodig)
Inhoudelijke omschrijving:
Het ontwikkelen van een logische en fysieke architectuur gevolgd door de daadwerkelijke bouw en implementatie van een front- (Angular) en back-end (JAVA REST API) applictatie waarmee we een oplossing aanbieden waarop binnen alle kanalen klant en product feedback gegeven kan worden. Dit betreft een cruciale bouwsteen in de nieuwe klantstrategie.
Werkzaamheden:
Als onderdeel van een DevOps team in de rol van Dev Engineer ontwikkelen van een high profile, high tech front-end applicatie die naadloos aansluit op de bijbehorende back-end applicatie. Als Senior Engineer ben je in staat de software archtectuur te ontwerpen en mee te programmeren aan de AngularJS font-end en JAVA REST API Backend.
Start date
n.a
From
Qualogy
Published at
30.10.2014
Project ID:
799651
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register