Senior ORACLE Developer

Brussel  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Senior ORACLE Developer.
In het kader van verschillende projecten, zoeken wij 5 senior ORACLE ontwikkelaars die de ontwikkeling van modules in de bestaande applicaties kan garanderen en dit in de Windows-omgeving.
Responsibilities:
*Project 0130: Dit project beoogt het verzamelen van de gegevens over de assen van de treinen die op het spoorwegnet rijden (detectie warme asbus) en zendt deze informatie via de communicatieplatformen NIS/DataExchange door naar de spoorwegoperatoren. Dit project kadert in de veiligheid van het treinverkeer.
*Project 0131: Dit project bestaat uit het ontvangen van de treinsamenstelling van de NMBS en het versturen via DataExchange van deze samenstelling voor verschillende real-time planningstoepassingen. Hierbij is er een impact op het niveau van ArtWeb en A171.
*Project 0132: Dit project voorziet in het aanpassen van de architectuur van de applicatie Fillin (Samenstelling en inhoud van goederentreinen) en haar satelliet (ISIS, Image Reporting, Merlin, Wagon Info) met als doel het vereenvoudigen van de gegevensinvoer die momenteel in de verschillende applicaties op meerdere plaatsen in dubbel moet gebeuren.
*Project 0133: De NIS-laag binnen de applicaties voor Traffic Management bevat alle gegevens die noodzakelijk zijn voor het opvolgen van het treinverkeer (dienstregelingsgegevens, real-time, samenstellingen,…).
*Project 0134: Bill-In is de nieuwe facturatie applicatie die de gebruiksvergoeding voor de spoorwegsinfrastructuur berekent (kennis Data Vault Modelatie is pluspunt)
Technical skills:
Je hebt ervaring met volgende technologieën: SQL, PL/SQL, Tuning DB and application.
Je hebt ervaring met middleware-, debugging- en versiebeheertools.
Je hebt een doorgedreven kennis van diverse programmeertechnieken, afhankelijk van de technologie (Object Oriented, Top Down,...).
Expertise in ERD in overeenstemming met de functionele analyse
Personal skills:
Je bent heel nauwkeurig.
Je werkt graag samen met anderen en bent bovenal bereid om te leren.
Je houdt je IT-kennis proactief op peil.
Je hebt een actieve kennis van het Nederlands of het Frans en een passieve kennis van de andere taal evenals van het Engels.
Autonoom
Je bent sterk in het analyseren van problemen.
Bereid om 1 week per maand on call te zijn.
Start date
n.a
From
Brainbridge
Published at
10.11.2014
Project ID:
804931
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register