Docent Scheikunde 1e graads (1131365)

Castricum  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Docent Scheikunde 1e graad

OMSCHRIJVING SCHOOL

Voor een eigentijdse school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium die op eigenwijze invulling geeft aan onderwijs met kwaliteit zoeken we een gedreven, gepassioneerde docent Scheikunde voor 15 lesuren per week. Op onze school is veel te beleven voor leerlingen en er wordt gestimuleerd tot leren in een plezierige sfeer en in een veilige omgeving.

Het college wil een school zijn waar ook ouders en verzorgers gemakkelijk en graag binnenstappen. Ons modern en goed uitgeruste schoolgebouw biedt leerlingen een veelheid aan mogelijkheden voor studie en recreatie. Het Bonhoeffercollege is een betaschool met veel aandacht voor digitaal onderwijs. Sinds kort is de school aangesloten bij het netwerk Technasium met als doel een Technasium te starten.

De sectie scheikunde gaat hier een belangrijke rol in spelen. OMSCHRIJVING FUNCTIE Het college is per 2 februari 2015 op zoek naar een enthousiaste docent scheikunde voor 0,6 fte met een 1e graad bevoegdheid of studerend hiervoor, wegens vertrek van een collega per .

De docent heeft passie voor het onderwijs en grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep. De docent heeft ervaring met of interesse in het werken met examenklassen, onderschrijft de ingezette onderwijsvernieuwing en wil hieraan een actieve bijdrage leveren, werkt graag samen en wil werken aan de eigen ontwikkeling in samenwerking met de afdelingsleider, coaches en sectie.

De nieuwe docent scheikunde wordt dit schooljaar boven de sterkte aangesteld binnen een klein en enthousiast team, en krijgt ruimte om zich te ontwikkelen en het vak onder begeleiding te leren. De lessen zullen met name in de bovenbouw gegeven worden. Na de zomer zijn er reguliere uren beschikbaar in de bovenbouw havo en vwo.

Het betreft nu een tijdelijk dienst verband tot minimaal juli 2015 met vooruitzicht op een aansluitende aanstelling. Er kan ook op een deel van de vacature worden gesolliciteerd. 

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
09.01.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
831867
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register