IT Team Manager (Continuous Delivery/DevOps) (QR2939)

Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Functie : IT Team Manager (Continuous Delivery/DevOps) (QR2939)
Start : , 36-40 uur per week
Periode : 3 mnd+
Omgeving : Arnhem
Omschrijving IT Team Manager (Continuous Delivery/DevOps) (QR2939) :
Voor onze eindklant in Arnhem zijn wij op zoek naar een IT Teammanager - Bepalende rol als firstline manager bij een bank die voorop loopt in functionele IT innovaties en de groei naar Continuous Delivery in 'devops' teams.
Onze eindklant zoekt een teammanager voor het Mass Current Accounts team (back end applicaties en services voor het binnenlands betalingsverkeer). De vergaande automatisering van de IT processen vergt diep inhoudelijke IT skills. Dit is een 'must'. Van een teamleider wordt verwacht dat hij/zij samen met zijn medewerkers bouwt aan een organisatie die steeds effectiever en slagvaardiger wordt door (groei naar) Continuous Delivery in de devops teams, met de hoogste zorg en aandacht voor de betrouwbaar van de productie.
Als L4 It teamleider Mass Current Accounts stuur je 20 tot 25 medewerkers aan. Deze zijn werkzaam in 2 tot 3 devops teams. De teams verzorgen de ontwikkeling en het beheer van de back end applicaties en services voor het binnenlands betalingsverkeer in een Cobol/Cics/Db2/IBM-Z/Os omgeving.
Onze klant is verantwoordelijk voor een groot deel van het betalingsverkeer in Nederland. Gezien de hoge eisen die gesteld worden aan de continuiteit van het proces is o.a. ook gedegen kennis en inzicht vereist op het gebied van de toepassing en ontwikkeling van monitoring, alerting en capacity management.
Je bent eindverantwoordelijk voor de delivery van je DevOps teams, zowel functioneel als op het gebied procesverbeteringen. Gezien de ambitie van CIO NL een top-it bedrijf te zijn vormt procesverbetering een integraal en belangrijk onderdeel van de backlog van de teams en zijn daarvoor in ruime mate middelen ter beschikking. Het is aan jouw leiderschap en inzicht om deze mogelijkheden optimaal te benutten.
Je hebt veel aandacht voor het performancemanagementproces van je eigen medewerkers.
Je bent mede verantwoordelijk voor de kennis en vaardigheden je medewerkers en stimuleert hen bij hun individuele ontwikkeling. Actueel is de zorg dat je medewerkers kunnen blijven voldoen aan de eisen die nieuwe processen, technieken (en platformen) stellen. Het betreffende domein is de komende twee jaar onderwerp van een decomissioning programma, hetgeen bijzondere eisen stelt op HR-gebied.
Je werkomgeving IT Team Manager (Continuous Delivery/DevOps) (QR2939)
Als IT Teammanager werk je samen met enthousiaste en professionele collega's binnen en buiten het Chief Information Office (CIO) in Nederland. Je standplaats is Arnhem. CIO is voor het grootste deel gevestigd in Amsterdam.
Wie ben jij? IT Team Manager (Continuous Delivery/DevOps) (QR2939)
• Je hebt een WO werk- en denkniveau.
• Je hebt meerjarige relevante management ervaring op IT vlak met diepgaande kennis van de processen en hulpmiddelen in het bijzonder m.b.t. de geschetste mainframe omgeving. Vanuit een natuurlijk IT-nieuwsgierigheid en -kennishonger duik je regelmatig hands-on de tooling in om je kennis en ervaring te onderhouden en de toepassing(mogelijkheden) door je medewerkers binnen jouw domein op hun merites te kunnen beoordelen. Je volgt de relevante IT- ontwikkelingen op de voet.
• Je hebt ervaring met Agile/Scrum, Continuous Delivery, Dev/Ops teams.
• Je bent in staat om de continuïteit van de dienstverlening met de modernste technieken en inzichten te blijven versterken.
• Je bent transparant, geloofwaardig, kritisch en waarderend bij het maken van resultaatafspraken, en het coachen en beoordelen van medewerkers
• Je hebt het vermogen om visie en strategie te vertalen in praktische toepassingen.
• Je bent communicatief vaardig en je bent een uitstekende teamspeler; je kunt jezelf goed presenteren, zowel verbaal als in geschrift/presentaties
• Je bent een actieve netwerker die zijn kennis en ervaring wil delen met anderen en anderen succesvol wil maken.
• Je hebt uitstekende verandermanagement vaardigheden en het vermogen anderen te inspireren.
• Je hebt ervaring met werken in een complexe omgeving (organisatie sensitiviteit en creëren van draagvlak).
Gevraagde competenties IT Team Manager (Continuous Delivery/DevOps) (QR2939)
• IT-vakkundigheid, - kennis en - nieuwsgierigheid;
• samenwerken;
• individueel leiderschap;
• ontwikkelen medewerker;
• luisteren en sensitiviteit;
• de wil/mindset om het continue beter te willen doen.
IT Team Manager (Continuous Delivery/DevOps) (QR2939)
Start date
n.a
From
Qualogy
Published at
15.01.2015
Project ID:
835082
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register