Supplier Quality Assurance Engineer

Limburg  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Supplier Quality Assurance Engineer

Locatie: Venlo

Duur: 1 jaar (daarna mogelijkheid tot dienstverband bij klant)

Start: ASAP

Ben jij een ambitieuze Quality Engineer of Electrical Enigineer/Desiger, met sterke analytische en communicatieve vaardigheden? Zoek je een BAAN met integrale verantwoordelijk bent voor de industrialisatie en borgbaarheid van elektronische onderdelen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Verantwoordelijk voor de industrialisatie en borgbaarheid van elektronische onderdelen

Jouw uitdaging

Met jouw kennis op het gebied van elektronica word je in deze rol uitgedaagd om de kwaliteit van onderdelen te borgen van industrialisatie tot reguliere productie. Je maakt deel uit van meerdere multidisciplinaire projectteams. In deze teams weet je niet alleen vakinhoudelijk te adviseren maar ook overtuigend te sturen op het gebied van borgbaarheid van onderdelen.

Tijdens productontwikkeling zit je bij Research & Development (R&D) aan tafel om specificaties af te stemmen en borgbaarheid van onderdelen tijdens productie te kunnen garanderen. Met jouw expertise en sterke communicatieve vaardigheden weet je deze specificaties te beinvloeden en te vertalen naar succesvolle kwaliteitsborging. Dit Depending On Experience je in nauwe samenwerking met jouw collega's van Supply Chain en Inkoop, waarbij je ook kijkt naar onder meer produceerbaarheid en beschikbaarheid van onderdelen.

Voor succesvolle borging ben je voortdurend in gesprek met leveranciers. Met jouw sterke analytische vaardigheden beoordeel je (bedrijfs)processen, bepaal je of leveranciers in staat zijn om kwaliteit van onderdelen te borgen en initieer je (verbeter)acties/trajecten. Jij zorgt ervoor dat leveranciers onderdelen volgens de gestelde eisen leveren, en dat borgbaarheid van onderdelen is gegarandeerd. Ook voer je bij leveranciers audits uit ten aanzien van kwaliteitsborging en kwaliteitsverbetering.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een HBO/HTS opleiding Elektrotechniek of vergelijkbaar afgerond
Je bent ongeveer 5 jaar werkzaam in een vergelijkbare rol, en bent op zoek naar een volgende stap met integrale verantwoordelijkheid en een wereldwijde scope
Of je hebt 3-5 jaar aantoonbare ervaring op het gebied productontwikkeling, bijvoorbeeld als Electrical Engineer of Designer, en je wilt graag de stap maken naar een dergelijke rol waar je met jouw technische kennis een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de discipline Quality Assurance
Je bent gedreven, goed in samenwerken en organiseren, hebt sterke analytische vaardigheden en oog voor kwaliteit
Verder ben je proactief, ga je voor resultaat, en weet je met jouw sterke communicatieve vaardigheden anderen te overtuigen en te inspireren
Je vindt het geen probleem om naar de locatie van onze leveranciers te reizen, voornamelijk binnen Europa
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Over de afdeling

Manufacturing &Logistics is verantwoordelijk voor een efficiente industrialisatie en distributie van producten. De afdeling Quality Assurance speelt daarbij een cruciale rol door de kwaliteit te borgen van het product- en part design en bijbehorende productie- en distributieprocessen, zowel intern als bij onze leveranciers. Je werkt veel samen met R&D, Purchasing, Supply Chain en onze internationale partners.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
26/01/2015
Duration
1 year +
(extension possible)
From
Michael Bailey Associates - Eindhoven
Published at
17.01.2015
Project ID:
836354
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register