Freelance System Engineer (IBM)

Brussel  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Ik ben op zoek naar een freelance system engineer voor een uitdagend IBM-project in een zeer stimulerende omgeving bij een heel felbegeerde werkgever. Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

De klant is één van de toonaangevende bedrijven in België wat consulting betreft. Wereldwijd engageren zij zich voor een uitmuntende financiële dienstverlening op maat van de klant.

Momenteel is er een uitdagend project waar ze een freelance senior system engineer met kennis van IBM voor nodig hebben. Je komt hier terecht in een zeer stimulerende no-nonsense omgeving, waarin teamspirit centraal staat. Dit weerspiegelt ook hoe ze zich als dynamisch bedrijf positioneert op de markt.

Ze hebben jou nodig als oplossinggerichte teamplayer, om hun technisch team te versterken. Als freelance senior system engineer zal je worden ingezet binnen een IBM Websphere omgeving.

Jouw takenpakket als senior system engineer zal bestaan uit het voorzien van de correcte technische input. Hiernaast sta je ook in voor het onderhoud, de installatie en het upgraden van zowel de virtuele als fysieke servers. De configuratie, installatie en onderhoud van IBM Connections en IBM Sametime. Hierbij sta je als senior system engineer ook in voor het managen van verschillende projecten. Dit zal zeker voor de nodige uitdaging en hands-on ervaringen zorgen.

Als freelance senior system engineer heb je sterke kennis van volgende zaken:
* IBM Notes/Domino of bereid zijn om je op korte termijn bij te schaven.
* IBM Websphere of bereid zijn om op korte termijn snel bij te leren.
* Bewezen ervaring binnen een gelijkaardige functie
Vlotheid in het Nederlands en in het Engels. Frans is een pluspunt.

Een uitdagend project met een zeer duidelijke visie. Ze hebben jou nodig voor minstens 3 maanden, maar de kansen op verlenging zijn zeer hoog. De motiverende omgeving zal ook zeker een aangename werkplek zijn om deze opdracht als senior system engineer tot een goed einde te brengen. Niet te vergeten de unieke ervaring die je op doet, bij een zeer felbegeerde werkgever. Het tarief voor deze opdracht bedraagt € 450 per dag.

Ben jij de freelance system engineer die wij nodig hebben? Reageer dan snel, want je kunt je solliciteren t.e.m. . Contacteer nu Thijs Berkvens op en stuur je cv naar .

Start date
n.a
From
Target Recruitment
Published at
27.01.2015
Project ID:
840805
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register